Home Zanimljivosti “REKLA SAM DA NEĆU – ALI PONUDA JE BILA DOBRA”: Anđela Đuričić...

“REKLA SAM DA NEĆU – ALI PONUDA JE BILA DOBRA”: Anđela Đuričić javno o saradnji sa Velikim šefom…

470
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Anđela Đuričić javno o saradnji sa Velikim šefom…

Bivša takmičarka poupularnog TV formata ovih dana slobodno može da pevuži stihove: “Kupus i pečenje, slatko pomirenje…”

Bivša takmičarka “Zadruge” Anđela Đuričić otkrila je detalje pomirenja sa produkcijom televizije “Pink”, ali i otkrila da li ulazi u “Zadrugu 8” i šta je sledeći korak u njenom životu.

– Ti naslovi se pojavljuju već duže vreme, pa se smire strasti. Sve zavisi od izjave koje dajem. Nema ništa ni od “Elite”, ni “Zadruge 7 i 8”. Završila sam što se tiče rijalitija. Neću reći nikad, ali u narednom periodu sebe ne vidim u tome uopšte. Namestila mi se dobra ponuda, zbog toga sam ušla u “Zadrugu 6”, iako sam rekla da više nikad neću.

– Novac je bio u pitanju. Na kraju sam izašla bez novca. Mnoge svoje greške sam krivila druge, svi su bili krije sem mene. Spustila sam se na zemlju i shvatila sam da ne mogu da krivim druge. Što se tiče kazne, sve je u najboljem redu, to je rešeno i mnogo mi je drago zbog toga. Diskvalifikacija me je spasila sve te pompe i pažnje koja sledi posle finala, kako mene, tako i moju porodicu.

Anđela je otkrila da je donela odluku da se povuče iz medija i da ne planira više da se bavi voditeljstvom.

– Došlo je do obostrane komunikacije spontano. Oko Nove godine smo razmenili par poruka. Moje pomirenje nije bilo sada kada sam se ja pojavila na “Pinku”. U periodu otkaza na onoj drugoj televiziji ja sam već bila okej sa ljudima sa “Pinka”, samo je sve isplivalo sada u “Premijeri”. Nikada nije bilo priča o rijalitiju, ni ulasku u “Elitu”, zaista. Stavljam tačku na sve to, ovo je moj poslednji intervju, povlačim se iz medija. Konačno sam našla svoj mir i neću da mi se to kvari. Ne ispunjava me tolika medijska ispraćenost.

– Ko sam ja zapravo, to je baš dobro pitanje. Pričala sam više puta da su mi najveće greške veza sa Zvezdanom i odlazak sa televizije “Pink”. Kajem se zbog lošeg izbora partnera. Nisam ja mnogo grešila, nisam tamo imala brdo momaka, već jednog. Završilo se sve, nije bilo velikih posledica. Kad sam napustila “Elitu”, shvatila sam koliko je situacija bila ozbiljna.

– Dobijala sam ja informacije unutra, ali nisam verovala u njih. Moji roditelji i brat nisu dužni da odgovaraju na pitanja novinara, nisu poznate ličnosti. Svaka njihova izjava bi išla samo njima na štetu. Nisu se ni oglašavali tokom praznika, ali je stigla jedna koja mi je mnogo značila. Svakako stanje kod kuće nije bilo takvo kakvo je u javnosti predstavljeno. Svakako bili su ljuti na mene, kako i neće. Njima je bilo teško jer je bila tenzija oko njih – zaključila je ona za “Blic televiziju”.