Home Zanimljivosti ANELI AHMIĆ ZANEMELA: Milena Kačavenda iznela jezive informacije o njenom životu… (VIDEO)

ANELI AHMIĆ ZANEMELA: Milena Kačavenda iznela jezive informacije o njenom životu… (VIDEO)

344
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Milena Kačavenda iznela jezive informacije o njenom životu…

Milena je bez dlake na jeziku progovorila o Aneli Ahmić!

U “Eliti” je održana anketa u kojoj su ukućani bili zaduženi da izaberu najdrskije osobe.

Milena Kačavenda osula je paljbu po Aneli, zbog koje su svi zanemeli:

– Pod broj jedan je drska lažna pikinezerka Aneli, ja se nadam da će medicina omogućiti da se ugradi novi mozak da nema samo jednu vijugu, ona priča kako sam ja mafijašica a njena kriminalna prošlost stoji na guglu, zatim je drska jer se plaši da će je Janjuš prevariti a kad je radila neke stvari napolju za koja muda nemaju ni muškarci, ona govori da je vređam sa ku*va a ona je meni rekla da bi se je*ala sa Janjušem, drska je kada spominje svoje dete a baš je briga za njega, ona je lagala da je imala tri godine divnog braka i onda saznajemo kakve želje je imao njen partner. Zatim je drska kada govori da sam ušla nakon smrti majke i da sam počela da iznosim neke stvari a ja nisam imala vremena ni za šta zbog svoje tragedije. Drska je kada kaže da se četiri puta verila – rekla je Milena.

– Joj Milena baš si me mnogo povredila, ti izmišljaš ženo sve što pričaš, ja nisam rekla da si ti ovde ušla sa informacijama nego kao što si ti rekla da ćeš biti žustrija – rekla je Aneli.

– Druga osoba je Uroš Stanić koji spava po ceo dan, provocira ovde osobe sve redom, on je kao medicinski radnik a ne zna da izgovori strepsils i govori Ša da ga vređamo što kažemo da imamo ešerihiju koli a to je bakterijska infekcija, drzak je kada se ne kupa 15 dana, najveći mufljuz i prevarant – dodala je.

– Koliko je ona zagrizla i juri ka prvom mestu, Zorica Marković je original a ova žena je falsifikat – rekao je Uroš.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: