Home Zanimljivosti JAVNO OTKRIO ŠTA SE DEŠAVALO NA SUDU: “Veštačenje pokazalo da ima 17...

JAVNO OTKRIO ŠTA SE DEŠAVALO NA SUDU: “Veštačenje pokazalo da ima 17 šifri…”

462
0
Miljana Kulic, Marko Dedovic,
Miljana Kulic, Marko Dedovic,

“Veštačenje pokazalo da ima 17 šifri…”

Planira da presudu objavi na svojim društvenim mrežama čim je njegov advokat dobije.

Marko Đedović je podneo tužbu protiv Miljane Kulić jer ga je u trećoj sezoni “Zadruge” udarila bubicom u glavu i nanela mu telesne povrede.

Đedović je dobio Miljanu na sudu, a sada je otkrio detalje spora.

– Miljana ne pije lekove, uzima alkohol i zbog toga se ovako ponaša. U ime naroda proglašena je nenormalnom, ludom i neuračunljivom. Celokupna presuda će biti objavljena na mom Instagramu čim je moj advokat bude dobio. Ona je na suđenju htela da smulja reporterku i obezbeđenje da pozove Zolu i zato je sada besna.

– Nakon toga joj je Slađa Bošković rekla da se Zola ženi. Njoj je na veštačenju u Lazi Lazarević napisano nekih 17 šifara, kako sam čuo na suđenju. Sipala je domestos u moj i Anđelov bademantil. Radi se o terminalnoj fazi njenog oboljenja – rekao je Marko Đedović.

Podsetimo, nakon suđenja, Miljana je takođe progovorila o dešavanjima iz sudnice i iznela svoju stranu priče.

– Đedović je stalno govorio: “Nikada neću dozvoliti da ti ideš u bolnicu zatvorenog tipa, povući ću tužbu, Marija želi da te smesti u zatvorsku ludnicu”. Međutim, bili smo na sudu Matora, Đedović i ja i on je rekao da ne pristaje na odluku suda.

– Sud je odredio lečenje na slobodi jednom mesečno. On je tražio da mene, samohranu majku, zatvore u zatvorsku ludnicu. Hteo je jednu majku da zatvori, da nikada ne mogu više da uđem u rijaliti da zaradim za svog sina. Haos je bio u sudnici – pričala je Miljana tokom intervjua sa Darkom Tanasijevićem.