Home Zanimljivosti OSUĐEN DA JE ZGREŠIO NA NAJVEĆI PRAZNIK: Janjuš zakukao na sav glas...

OSUĐEN DA JE ZGREŠIO NA NAJVEĆI PRAZNIK: Janjuš zakukao na sav glas – Aneli rekla istinu…

185
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Aneli rekla istinu…

Ona je počela da ga osuđuje za iznete informacije svima u Beloj kući.

U Eliti su se održale još jedne nominacije, gde su ukućani birali između Jovane Cvijanović i Marka Janjuševića Janjuša, a prva na redu da komentariše bila je Aneli Ahmić, Janjuševa bivša devojka, sa kojom je sada na ratnoj nozi:

– Hoćeš da govorim istinu Janjuše ili da lažem? Nećeš biti zanimljiv i nećeš me zbuniti. Ti si jedan veliki lažov i manipulator. Spominjao si ljudima se*s koji smo imali u toku Ramazana. Manipulisao si me i emotivno iskorišćavao – rekla je Aneli.

Janjuš je za vreme reklama bio na pauzi u dvorištu, gde je cimerima objasnio koliko ga brine činjenica da ga njegova majka gleda, dok se nervira zbog ove situacije, iako je njegova porodica doživela nezapamćenu tragediju, kada mu je mlađi brat izvršio samoubistvo:

– Da se ja nerviram zbog ovoga? Da me majka gleda, kako mi je loše i da se nervira. Je l’ ti slušaš ovo – rekao je Janjuš.

– Mene zanima kako ti nateraš ženu da ima se*s – upitao je Terza.

– Ovo je ludilo života. Ja treba da se nerviram, majka me gleda. Ovo je sviranje k*rcu – rekao je Janjuš.

– Ma, ne treba da se nerviraš – Terza je rekao.

– Mogu samo da mi p*puše. Ne mogu mi ništa. Ja sam najiskrenija osoba u ovom odnosu. Zato me boli k*rac. Šta folirant, emotivni manipulator? Da ja budem u lošem stanju zbog ovih ljudi? Svaki dan ću biti ovakav, veruj mi. Je’l si video ti onu predstavu? Šta misliš, kako je meni kad me gledaju i ne mogu da veruje. Šta je ovo, ljudi moji? Je’l ti misliš da sam ja lud? Ako jesam, reci mi, neću zameriti – rekao je Janjuš.