Home Zanimljivosti POKLON VREDAN VIŠE HILJADA EVRA: Dejan rasplakao devojku iznenađenjem – Ronila suze…...

POKLON VREDAN VIŠE HILJADA EVRA: Dejan rasplakao devojku iznenađenjem – Ronila suze… (VIDEO)

376
0
Dejan Dragojevic, Jovana Stojanović,
Dejan Dragojevic, Jovana Stojanović,

Ronila suze…

Dragojević na sve načine pokušava da izmami osmeh svojoj devojci na licu i da ispuni sve njene želje. Rijaliti pobednik se baš potrudio kada je njen rođendanski dar u pitanju.

Devojka Dejana Dragojevića, Jovana Stojanović, proslavljala je rođendan. Rijaliti pobednik se potrudio da spremi iznenađenje za svoju izabranicu.

Tačno u ponoć je podelio snimak koji je napravio od njihovih zajedničkih fotografija i video zapisa. Sve njihove uspomene koje su nastale u njegovom porodičnom domu i na zajedničkim putovanjima je pretočio u mini film.

Međutim, to nije bilo sve. Dejan je na svom Jutjub kanalu podelio sa svojim pratiocima, kakav joj je poklon dao. On nije štedeo kada je Jovana u pitanju, pa je izdvojio veliku količinu novca za njen poklon.

Dragojević je svojoj devojci poklonio nove patike koje je spakovao u ukrasnu kutiju, kiselo mleko koje mu je tražila i napisao joj je čestitku.

– Napisao sam joj: “Budi ovakva kao što si i do sada. Tvoj osmeh i tvoje prisustvo je ono što meni daje snagu. Dar si od Boga. Svaka naša sekunda je teška i to zbog mene, ali toliko se dobro nosiš sa mojim manama, da je svako pismo ili poklon malo da ti se odužim. Volim te ogromna pahuljo. Volim te najviše na svetu, ljubim te u petu” – pročitao je Dejan čestitku.

S obzirom na to da nije znao šta joj je potrebno, on je rešio da joj pokloni novac. Dejan je Jovani poklonio 1.500 evra za rođendan, a ona je odlučila da taj novac potroši na kupovinu garerobe.

Dragojević je snimao svoju devojku dok je ona otvarala poklon i dok je čitala čestitku, a njegove emotivne reči koje je ispisao, su je rasplakale.

Detaljnije pogledaje u nastavku: