Home Zanimljivosti MILJANA PONOVO DEMOLIRALA IMANJE: Kao pomahnitala zver – Ruši sve pred sobom…...

MILJANA PONOVO DEMOLIRALA IMANJE: Kao pomahnitala zver – Ruši sve pred sobom… (VIDEO)

471
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Ruši sve pred sobom…

Poznata zadrugarka i sada elitarka se ne smiruje. Njeno ponašanje mnogi upoređuju sa njenim prethodnim ponašanjem u tekućoj i prošlim sezonama kada radi sve da bi diskvalifikovala sebe.

U “Eliti” se održavao sastanak, na kom su učesnici birali najneuljudnije cimere. Nekoliko učesnika glasalo je za Miljanu Kulić, koja se žestoko posvađala sa njima, a najbrutalniji sukob izbio je sa Ivanom Marinkovićem, ocem njenog deteta.

Kulićeva je u jednom trenutku napustila Belu kuću, otišla kod hotela i krenula da lomi stakla. Nije poznato šta je tačno želela da postigne ovim bezobrazlukom, ali je nakon ovoga nastavila da se svađa sa cimerima.

Podsetimo, pre nego što je krenula da lomi po imanju, Miljana je najavila tužbu Ivanu Marinkoviću.

– Ona ne zna da obuče svoje dete, ona se svađa sa svojim dečkom pred detetom – rekao je Ivan.

– Tužba, moje dete je sjajno i vaspitano, a nek se oglasi MIljan Vračević koji je pored Žane i Đedovića stalno govori da treba da viđaš Željka, a ti nisi hteo – rekla je Miljana.

– Ajde, bre, ti što koristiš svašta nešto – rekao je Ivan.

– Da li tvrdiš to? Tužba! – rekla je Miljana.

Inače, Miljana je nedavno na sudu izgubila od Marka Đedovića i Jovane Tomić Matore, a on je obelodanio detalje spora:

– Miljana ne pije lekove, uzima alkohol i zbog toga se ovako ponaša. U ime naroda proglašena je nenormalnom, ludom i neuračunljivom. Celokupna presuda će biti objavljena na mom Instagramu čim je moj advokat bude dobio. Ona je na suđenju htela da smulja reporterku i obezbeđenje da pozove Zolu i zato je sada besna. Nakon toga joj je Slađa Bošković rekla da se Zola ženi. Njoj je na veštačenju u Lazi Lazarević napisano nekih 17 šifara, kako sam čuo na suđenju. Sipala je domestos u moj i Anđelov bademantil. Radi se o terminalnoj fazi njenog oboljenja – rekao je Marko Đedović.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!