Home Zanimljivosti RONI SUZE I JECA NA SAV GLAS: Na dan rođendana dobila potresnu...

RONI SUZE I JECA NA SAV GLAS: Na dan rođendana dobila potresnu poruku… (VIDEO)

330
0
Jovana Tomic Matora,
Jovana Tomic Matora,

Na dan rođendana dobila potresnu poruku…

Jovana se prisetila pokojnog ujaka, nije mogla da se smiri.

U novom delu imanja u “Eliti” odigravala se proslava rođendana Jovane Tomić Matore, koja je na samom početku proslave krenula da plače.

Matoru su pogodile čestitke koje je dobila od svojih najmilijih i jedva je uspela da ih pročita.

Posebno ju je pogodila čestitka koju je dobila od sestričine Dunje.

– Draga tetka, srećan ti rođendan, jedva čekam da izađeš da idemo zajedno na more. Upisala sam se na folklor. Volim te tetka, tvoja Dunja – glasila je česitka koju je Matora pročitala sa suzama u očima.

Tomićeva je pročitala i čestitku koju je dobila od svoje ujne.

– Volimo te puno, nemoj da brineš. Šaljemo ti kulen koji je pravio tvoj ujak. Vole te ujna i brat i sestra – pročitala je Matora, pa ponovo zaplakala jer se prisetila svog ujaka koji je preminuo.

Podsetimo, Matora je nedavno napustila “Elitu” zbog suđenja sa Miljanom Kulić, nakon čega je otkrila kakvu je neprijatnost doživela u sudnici.

– Pod utiskom sam, klošarka me je malopre na suđenju izvređala. Pominjala mi je Dušana pokojnog i Dunju, vređala mi je advokaticu, govorila pogrdne reči i to ničim izazvana, samo zato što smo je ja i Marko Đedović dobili na sudu i to krivično i parnično. Samo zato što nije normalna, što je luda. Čekam sada da se vrati i da će da kreću napadi, pocepala mi je inače tužbu za razvod koju mi je advokatica dala – rekla je Matora pre nekoliko dana i dodala:

– Uzela je tužbu za razvod i pocepala je. Što se mene tiče ja mogu da se ćeram ovde sa ludacima nije mi problem. Samo ne znam čemu sve to, sudija donese presudu i tebe neko krene da maltretira. Bilo mi je jako neprijatno i pravda je napokon zadovoljena. Tako da ako me bude samo pipnula ili taknula, Tijana reaguj – bila je jasna Tomićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku: