Home Zanimljivosti STIGLA PRESUDA: Maja Marinković igubila na sudu – Evo koliko će morati...

STIGLA PRESUDA: Maja Marinković igubila na sudu – Evo koliko će morati da plati…

326
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Evo koliko će morati da plati…

Maja Marinković izgubila na sudu od bivšeg zadrugara!

Bivši zadrugar Uroš Ćertić tužio je aktuelnu učesnicu “Elite” Maju Marinković zbog toga što ga je tokom žestokog sukoba udarila šoljom u glavu.

Maja Marinkovic, Uros Certic,
Maja Marinkovic, Uros Certic,

Majin otac Radomir Taki Marinković je gostujući na RED televiziji priznao da je Maja izgubila na sudu spor i da je on morao da plati njenu kaznu.

– Istina je, išao sam da platim kaznu u Rumu, u sud, Ćertić je tužio moju ćerku. On sme samo nad slabijima, a ono što je on radio, to ljudi zaboravljaju. Prvo je dobio hiljadu evra, sada tri hiljade – kazao je Taki vidno iznerviran zbog toga.

Inače, Uroš se pre nekoliko meseci pohvalio da se oženio u tajnosti, te otkrio kako ga je supruga osvojila.

– Ovo je gospođa Dajana Ćertić. Ona je Ličanka, došla je u koloni kad su nas proterivali iz Krajine. Bila je u stomaku kada je njena mama bila u izbegličkoj koloni. 14 godina je mlađa od mene, ozbiljan je fitnes instruktor i za to ima licencu. Nutricionista, takođe. Mala zvoničica – ispričao je on.

Uroš i Dajana venčali su se posle samo mesec dana veze, a kaskader je zbog toga prodao stan na Dorćolu i preselio se u Novi Sad kod svoje izabranice.

– Mi smo se venčali posle mesec dana. 6. maja smo stupili u vezu, 6. juna smo se verilu, a 22. juna smo se venčali. Trebalo je i ranije, ali ja sam morao ličnu kartu da izvadim pre toga pa smo malo zakasnili – objasnio je Ćertić.