Home Zanimljivosti ŽESTOK OBRAČUN: Maja Marinković usred emisije doživela pomračenje zbog Aneli i Stanislava...

ŽESTOK OBRAČUN: Maja Marinković usred emisije doživela pomračenje zbog Aneli i Stanislava Krofaka… (VIDEO)

325
0
Aneli Ahmic, Maja Marinkovic,
Aneli Ahmic, Maja Marinkovic,

Maja Marinković usred emisije doživela pomračenje zbog Aneli i Stanislava Krofaka…

Kada je saznala šta se dogodilo nije uspela da se suzdrži u programu uživo!

U “Eliti” je bila u toku debata, a tema je bila da li je sujeta u partnerskim odnosima jača od ljubavi.

Aneli Ahmić se izlanula, te priznala da je pogledala Stanilsava Krofaka dok je bio golišav, nakon čega je Maja Marinković, njegova sadašnja devojka, počela da likuje i iznela mišljenje da Aneli želi sve što je njeno.

– Džabe se ove dve peru, kad postoji nešto što ne može da se opere – rekao je Ša.

– Tema je da li je sujeta bitnija od ljubavi, vi ste totalno promašili poentu. Tvoje Aneli ponašanje je dovelo do razaranja ovog odnosa između Janjuša i tebe. Pravi prijatelj mojoj devojci sam ja, a ti Aneli gledaš da nas razoriš – rekao je Ša.

– Zašto si zabranio Mioni da se druži sa mnom? – pitala je Miljana.

– Zato što joj stalno govoriš za Stanislava i truješ je, dok sam ja ovde neće pričati sa tobom – rekao je Ša.

– Ja nisam sujeta ni prema kome niti to još uvek nisam prepoznala u sebi. Sujeta može biti u više konteksta. Ja sam na nominacijama ovde onda bila sujetna i htela sam dokazati svoju istinu kako nije sve tako kako se ovde priča i laže. Ja njega nisam optuživala nego sam govorila istinu, bila sam suzdržana dok smo bili u odnosu, ja sam bila svaršena u odnosu i nekako sam bila sputana da pričam. Ja sam se htela radi njega promeniti ali ni to nije dovoljno, ja sam pukla zbog njega i nije mi dozoljavao da me guši.

– Da li je on bio sujetan na Stanislava i zato gledao te kapute? – pitao je Đedović.

– Pa jeste bio sujetan na njega, ja nisam bila sujetna na Maju nego je ona izazivala na konflikte i naravno da sam imala neku dozu ljubomore. Čovek je išao go ovde po imanju i naravno da ću gledati, to je meni bilo bolesno što on tako svuda hoda. Mene Stanislav ne zanima, niti mi se sviđa fizički nego ja moram da pogledam kad prolazim i stalno vidim da idu golišavi – rekla je Aneli.

– Pa kako da ne budeš ljubomorna kad sam lepša, uspešnija i bolji čovek, imaš i na šta da budeš ljubomorna. Ovo nije ništa novo, ona uvek želi nešto moje. Ti si jedna isfrustrirana žena koja je već u godinama i želi da se takmiči sa mnom – rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u videu: