Home Zanimljivosti “JA SAM PRESUDIO”: Janjuš otkrio nove informacije – Aneli skočila kao oparena…...

“JA SAM PRESUDIO”: Janjuš otkrio nove informacije – Aneli skočila kao oparena… (VIDEO)

209
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic, Marko Dedovic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic, Marko Dedovic,

Aneli skočila kao oparena…

Haos u “Eliti”, Ahmićeva nije mogla da se obuzda i sakrije emocije!

Učesnici “Elite”, Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su se ponovo posvađali u rijalitiju.

Otkako su raskinuli, bivši partneri ne mogu da miruju pa svakodnevno iznose prljav veš iz svog odnosa.

Janjuš je ovoga puta ispričao kako je on presudio njihovom odnosu, što je iznerviralo Ahmićevu, pa je skočila kao oparena na njega.

– Našem odnosu sam presudio ja, jer mogu za sebe da kažem da sam u jednom trenutku došao sebi. Mislim da je to za mene bolje, nema tu ljutnje i ko je kriv ili nije kriv. Može biti samo da li ti je lepo u odnosu ili nije. Uvek će govoriti da je u pravu i da nema greške. To je normalno i svako ima pravo da se brani. Ja jesam sujetan u životu. Mene ne zanima ona kao ličnost – rekao je Janjuš.

– Da li vas je ta sujeta nateta da stavite svoj takmičarski duh ispred veze? – pitao je Đedović.

– Nikad ne bih to stavio ispred partnera. Suludo je da budeš ljubomoran na partnera kog voliš i poštuješ – rekao je Janjuš.

– Smatram da je i te kako sujetan. Kad god sam negde bila proglašena za nešto pozitivno, videlo se po njegovoj mimici da misli da lažem. Neće čovek sa mnom da razgovara. Maja mu vređala ćerku, pa priča sa njom – rekla je Aneli.

– Ne postoji sujeta, nego završen odnos, brate. Ne interesuje me, naravno da nisam bio ljubomoran na Stanislava. Naravno da ne znam da li je bila ljubomorna na Maju. Neću se više petljati. Ništa se neće promeniti u mom izlaganju do kraja rijalitija. Samom sebi sam najbitniji. Nema potrebe da se svađa sa mnom. Ne zanima me više, prosto je tako. Ja sam dao maksimalno što sam mogao – kazao je Janjuš.

– Uopšte se ne svađam – demantovala ga je Aneli.

Detaljnije pogledajte u videu ispod: