Home Zanimljivosti NAGLO PROMENIO MIŠLJENJE: Ivan Marinković smatra da su oni osuđeni na propast…...

NAGLO PROMENIO MIŠLJENJE: Ivan Marinković smatra da su oni osuđeni na propast… (VIDEO)

140
0
Ivan Marinkovic,
Ivan Marinkovic,

Ivan Marinković smatra da su oni osuđeni na propast…

Oduvek je poznat po britkom jeziku, te Marinković ni sada nije štedeo reči i otvoreno je rekao svoje mišljenje.

U “Eliti” je bila u toku debata.

Tema je bila da li je sujeta u partnerskim odnosima jača od ljubavi, a ova tema je napravila opštu pometnju u Beloj kući.

– Ovaj odnos je predstavljen kao odnos iz koristi zato je propao – rekla je Bojana.

– Kaže Anita nakon dva minuta da je bolje da joj kaže da je ne voli nego da je loše, da ti u ovakvoj fazi veze kaže da je ne voli još, ja mislim da bi svaka žena rekla ne voliš me još uvek. Samo nemojte da vičete molim vas. Za vezu Terze i Milice sam odma rekao da je najsujetnija i da nikada nije bila na zdravim temeljima.

– Pa ima pravo da to misli s obzirom na to da me je prevario, dosta stvari se promenilo -rekla je Milica.

– Promenio sam mišljenje, ja ne mislim za vas da vam je veza sujetna, to samo mislim za Milicu i Terzu jer ih je jedino navika držala ovde – rekao je Ivan.

– Mića kaže da mi rušimo njihovu vezu, za dvoje ljudi koji su u pravom odnosu ne može ih slomiti niko u životu. Ti si Anđelo jako namazana ličnost, ti se ovde ponašaš fino, ali sam stekao utisak da ti ne ulaziš lako u veze i da je*eš sa strane i sad ćeš tio mene da ubediš da ćeš završiti sa Anitom i da planiraš budućnost, ti stvarno misliš da ćeš moći da ispeglaš to što je ona bila sa ženom u vezi? – pitao je Janjuš.

– Ja jesam išao iz kombinacije u kombinaciju ali ako sam odlučio ovde da budem sa njom u vezi da stanem uz nju, prihvatio sam vezu sa njom i nije mi normalno da posle 3 meseca volim nekoga. Da li ja vidim budućnost to ćemo videti kroz vreme kroz njene postupke i njenu požrtvovanost, ne sme da pada pred preprekama – rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u videu: