Home Zanimljivosti TAJNA PORUKA ĆE BITI UNETA U BELU KUĆU: Ima plan – Maja...

TAJNA PORUKA ĆE BITI UNETA U BELU KUĆU: Ima plan – Maja Marinković će dobiti instrukcije…

549
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,

Maja Marinković će dobiti instrukcije…

Ne želi da se meša u svađe i ljubavne izbore njegove naslednice. Za sada se Krofakovo ponašanje dopada Takiju i on podržava njihovu vezu.

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” zadrugari su komentarisali da li Stanislav Krofak na adekvatan način brani Maju Marinković. Mnogi su primetili da se meša u njene sukobe sa Mionom Jovanović, što je Krofak negirao.

Sada se oglasio Majin otac, Radomir Marinković Taki i prokomentarisao njihov odnos i situacije u Beloj kući. Otkrio je da će Maji napisati čestitku za Uskrs i da će joj dati do znanja da podržava njeno ponašanje u rijalitiju.

– Miona njena zanima ko lanjski sneg, on je dečko sa stavom. Ima svoj stav, prošao je nešto u životu, nije neki šalabajzer. Odgovoran je u svakom smislu, odgovoran je. Do sada sam stekao utisak da je čovek na mestu. Sinoć je Maja učesnike izrešetala kao španski sir. Sama protiv svih. Mića, jedan matori ološ. On svačiju sreću želi da upropasti. Ljubomoran je na savakog ko pronađe osobu koja mu odgovara. Što se mene tiče, Maja nikad bolja nije bila – rekao je Taki.

On se osvrnuo i na svađu svoje naslednice sa Aneli i Mionom:

– Mislim da Maja mora da bude malo nežnija prema svojim fanovima. Što se tiče nas, mi smo transparentni, o njoj je sve zna. Šta imaju one više da izmisle? Sad kad je našla nekog ko je dobar prema njoj, to im smeta. Zar nije lepo videti kad neko ima skladan odnos?! Njena veza je trn u oku svim takmičarima. Jedva čekam Uskrs da joj napišem lepu čestitku i ohrabrim je da nastavi samo tako, punom parom – ističe Taki.

Marinković je otkrio da li se čio sa nekim od članova Stanislavljeve porodice:

– Ne, nisam se čuo. Stanislav i Maja su punoletna lica, oni rade šta žele. Ako je njima lepo, smatram da onda treba da prihvatimo to – rekao je Taki.