Home Zanimljivosti ALARMANTNO U BELOJ KUĆI: Otvoren joj policijski dosije – Otkrivene nove informacije...

ALARMANTNO U BELOJ KUĆI: Otvoren joj policijski dosije – Otkrivene nove informacije drame…

23613
0
Elita,
Elita,

Otkrivene nove informacije drame…

Kontroverze u vezi takmičarke “Elite” ne prestaju, a poslednja u nizu izazvala je novu lavinu.

Nakon kontroverznih izjava Anđele Šparavalo u emisiji “Pitanja gledalaca” da ne zna da li će svoj ljubavni život nastaviti sa istim polom ili sa muškarcima.

Javnost je željno iščekivala reakciju njene porodice.

Aleksandra, majka mlade učesnice rijaliti šou programa “Elita” se oglasila kako bi iznela stav porodice o situaciji koja je izazvala veliku pažnju publiku.

Ona je iznela sledeće:

– Moj muž je striktno rekao da neće da čuje odnos sa ženom, ne samo jer je Bojana, ona je monstrum pa je monstrum. Moj muž neće uopšte da ona dođe sa tim mislima u kuću da bude sa ženom, neće prihvatiti. Sa tim mislima mi kao porodica nećemo uopšte da prihvatimo da uđe u kuću. Za ovo što priča ako nastavi, izgubiće porodicu, nećemo prihvatiti – rekla je majka Šparavalo.

Zatim, dodala dalje:

– Bojana je odlepila za Anđelom, ona dok se nije smuvala sa njom, nije pomenula da ima devojku, sad od jednom ima devojku. Ona se zaljubila i sad se pere. Prvo je ćutala da prenoći, a onda danas došla sa nekim argumentima. Plaši Anđelu, ja sam rekla i stojim pri tome. Neka me potkači samo, ja ću da iznesem sve što znam, neka je pitaju novinari da li je bila priviđenja majka ili ona ima ceo dosije – rekla je majka Šparavalo.