Home Zanimljivosti ČAK TRI OPCIJE ZA DUŠICU: Moraće što pre da se odluči –...

ČAK TRI OPCIJE ZA DUŠICU: Moraće što pre da se odluči – Čelnici televizije bili su velikodušni…

177
0
Dusica Jakovljevic,
Dusica Jakovljevic,

Čelnici televizije bili su velikodušni…

Rijaliti ju je proslavio i neko je ko važi za majstora svog “zanata”.

Sada se svi pitaju da li će nastaviti da vodi rijaliti program.

Dušica Jakovljević dobila je otkaz na Hype televiziji, na koju je prešla po odlasku sa Pinka.

A sada su, kako prenose mediji, u toku pregovori da se vrati u firmu u kojoj je radila.

Mnogi nagađaju da će se voditeljka vratiti u Pinkovo jato, a sada je voditeljka uslikana kako posećuje zgradu ružičaste televizije, u kojoj se navodno zadržala tri sata.

Odmah su navodno isplivali detalji pregovora Dušice Jakovljević i čelnika Pinka, te, kako se dalje tvrdi, postoje tri opcije koje su otvorene za nju.

– Čelnici Pinka rešili su da Dušici daju drugu šansu, iako, kad je odlazila, nije bila potpuno fer i imala je razne izjave. Međutim, čelnici su odlučili da joj daju šansu i primili su je na razgovor. Ono što je sigurno jeste da im sledi još jedan razgovor, a razmišlja se da li će Dušica voditi emisiju “Premijera vikend – specijal” sa Bojanom Lazić, umesto voditeljke Tijane Price koja je nedavno otišla sa ove pozicije, ili će to ipak biti rijaliti “Elita”, u koje je publika navikla da je gleda, a treća opcija jeste da se osmisli novi format. I dalje se sa sigurnošću ništa ne zna, jer će se pregovori nastaviti – otkrio je izvor za “Blic”.

Podsetimo, Dušica je krajem prošle godine dala otkaz na mesto vodteljke.

Sada se, po svemu sudeći, vraća na “Pink”, međutim, kako navode domaći mediji, ona je odbila da ponovo vodi popularni TV format.