Home Zanimljivosti DRAMA U ELITI: Miljana ispuštala nekontrolisane zvukove i krike nekoliko sati prije...

DRAMA U ELITI: Miljana ispuštala nekontrolisane zvukove i krike nekoliko sati prije izvođenja iz rijalitija…

426
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Miljana ispuštala nekontrolisane zvukove i krike nekoliko sati prije izvođenja iz rijalitija…

Kontroverzna rijaliti zvezda se ponašala vrlo čudno. Krčanje, kreštanje i krici odzvanjaju Šimanovcima.

Aktuelna takmičarka rijaliti šou programa “Elita”, kontroverzna Miljana Kulić, nedavno je ponovo ušla u žestoke sukobe sa mnogim svojim cimerima iz Bele kuće, a sada je na red došao i Marko Janjušević Janjuš, s kojim poznata Nišlijka više nije u dobrim odnosima.

Otkako je Kulićeva imala suđenje sa cimerom Markom Đedovićem, kada je saopštena da rijaliti zvezda ima nekoliko dijagnoza, te da će biti strpana u zatvorsku ludnicu, Miljana sve češće iznenađuje javnost svojim razuzdanim ponašanjem. Poslednji video snimak koji je isplivao na društvenim mrežama je, kako navode gledaoci “Elite”, upravo dokaz da njoj nije dobro, te da joj je potrebna psihijatrijska pomoć.

Naime, Miljana se našla sama u izolaciji, te ničim izazvana počela da peva pesme koje bi mogle da isproviciraju Janjuša, međutim, kako bivši košarkaš ove nedelje provodi vreme u kući Odabranih, postavlja se pitanje kome se Kulićeva obraćala, s obzirom na to da je u tom periodu prostorije za izolaciju i rehabilitaciju bile prazne.

Kako dalje navode korisnici društvenih mreža, Miljana je, navodno, pomešala terapiju sa alkoholom, a mnogi su se izbezumili i zbog njenog pogleda dok je pevala i dozivala “Jaška”.

– “Ova opet pomešala terapiju sa alkoholom”, “Kreću šifre, evo su sve na delu”, “Ljudi moji, pogledajte joj pogled, ovo je jezivo”, “Milja opet krenula po starom”, “Ide ova kuća uskoro”, “Pa, Janjuš je u Odabranima, džaba peva”, “Ona peva zidovima”, “Njoj nije dobro, treba joj stručna pomoć” – samo su neki od komentara ispod klipa koji je osvanuo na internetu.

Podsećanja radi, Marko Đedović je nedavno otkrio detalje suđenja sa Miljanom, te tom prilikom istakao kako ona ima 17 dijagnoza, prema veštačenju Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

– Miljana ne pije lekove, uzima alkohol i zbog toga se ovako ponaša. U ime naroda proglašena je nenormalnom, ludom i neuračunljivom. Celokupna presuda će biti objavljena na mom Instagramu čim je moj advokat bude dobio. Ona je na suđenju htela da smulja reporterku i obezbeđenje da pozove Zolu i zato je sada besna. Nakon toga joj je Slađa Bošković rekla da se Zola ženi. Njoj je na veštačenju u Lazi Lazarević napisano nekih 17 šifara, kako sam čuo na suđenju. Sipala je domestos u moj i Anđelov bademantil. Radi se o terminalnoj fazi njenog oboljenja – rekao je Đedović nedavno u rijalitiju.