Home Zanimljivosti PROGOVORIO O DUŠIČINOM PRELASKU NA TELEVIZIJU: Otkrio nove informacije – “Ne zadovoljava...

PROGOVORIO O DUŠIČINOM PRELASKU NA TELEVIZIJU: Otkrio nove informacije – “Ne zadovoljava standarde…”

259
0
Dusica Jakovljevic,
Dusica Jakovljevic,

“Ne zadovoljava standarde…”

Svi se pitaju da li će se Dušica vratiti u ružičasto jato, a ove sumnje je podgrejala svojim pojavljivanjem u zgradi Pinka na Dedinju.

Dušica Jakovljević prestala je da radi kao voditelj na “Hajp” televiziji, nakon pet meseci saradnje sa ovom medijskom kućom.

Voditeljka je uhvaćena kako napušta zgradu televizije Pink, pa su odmah krenula nagađanja da se vraća u rižasto jato. Krenule su da kruže glasine da postoje tri opcije koje su ponuđene Dušici za povratak na televiziju Pink.

Navodi se da je prva opcija da vodi emisiju “Premijera vikend specijal”, druga da se vrati vođenju “Elite”, a treća da osmisli potpuno novi koncept emisije. Dušica se još uvek nije oglasila kako bi potvrdila ili demantovala ove navode.

Sada se povodom njenog otkaza ponovo oglasio direktor Hajp televizije, Saša Mirković. On je istakao da je Dušica završila sa probnim radom i da nije zadovoljila kriterijume ove televizije za nastavak saradnje. Saša je poželeo Dušici puno uspeha u karijeri nakon nagađanja da se vraća na Pink televiziju.

– Da me ne bi opet svi zvali i pitali za Dušicu evo kratke izjave. Što se tiče televizije Hajp, dobila je otkaz jer ne zadovoljava standarde i pravila koja su kod nas obavezujuća. Verovatno je u drugim kućama po njenim rečima navikla i na “keš” i na slobodu u korišćenju nekih supstanci. Srećan joj put i želimo joj puno uspeha u karijeri. Probni rad na Hajpu joj je završen i nije prošla dalje – napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu.

Instagram,
Instagram,

Podsećamo, Dušica se oglasila nakon što je prekinula saradnju sa Hajp televizijom:

– Istina je da smo se razišli, da li sam dala ili dobila otkaz najmanje je bitno. Razišli smo se u prijateljskim odnosima, to slobodno mogu da kažem – rekla je Dušica na početku i otkrila šta je prethodilo toj odluci.

– Uzela sam neplaćen odmor mesec dana kako bih se malo distancirala i razmislila o svemu i mislim da je ovo najbolja odluka koju sam mogla da donesem. Sadržaj te televizije mi se u poslednje vreme nije dopadao i nije mi odgovarao. Ne bih iznosila previše detalja jer smatram da sam jednom to možda nepotrebno uradila – poručila je za “Blic” Dušica i otkrila dalje planove.

– Pa nemam konkretno neki plan. Dobila sam dosta ponuda u proteklom periodu, pa ću razmisliti o tome šta meni odgovara. Moja ćerka sada pokreće svoj brend, želim njoj da pomognem i da joj se posvetim tako da imam pune ruke posla što se toga tiče – rekla je Dušica nedavno.