Home Zanimljivosti ANITA PONOVO RAZAPETA ZBOG SVOJIH NEDELA: Njene emocije nikada nisu ni bile...

ANITA PONOVO RAZAPETA ZBOG SVOJIH NEDELA: Njene emocije nikada nisu ni bile iskrene…

257
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Njene emocije nikada nisu ni bile iskrene…

“Ne mogu očima da je gledam, mnogo mi je iritantna. Mislim da je ovde najveće zlo i bolesnica!”

Učesnica Elite Jovana Tomić Matora i njena još uvek zakonita supruga Anita Stanojlović pokoškale su se ponovo tokom emisije u Eliti.

Crnka je objasnila da je i svadba bila na silu kada je njihov odnos u pitanju, jer ni sama tada nije znala da li je brak sa Jovanom dobra opcija.

– Matora, kako komentarišeš to što je Anita primetila da si jako nervozna? – pitao je voditelj.

– Da, ona mene kao ne primećuje u rijalitiju, a priča kako drmam nogu. Odlučila sam da kad me neko pecne da ću svaki put da skačem da ne bude da ne pričaju o meni i da ja stalno napadam – rekla je Matora.

Anita se odmah nadovezala, pa se prisetila nekih stvari iz prošlosti:

– Ne mogu očima da je gledam, mnogo mi je iritantna. Mislim da je ovde najveće zlo i bolesnica, ona mene i dalje voli i ne može da me preboli. Skoro mi je na pamet pala naša svadba. Kad se samo setim koliko je sve to brzo došlo, mislim da sam se čak udala od šoka, a ne zato što sam sto posto bila sigurna da je Jovanina i moja veza za ceo život – počela je Anita.

– To nikad čovek ne može da zna. Ušla sam preterano brzo u nešto, za šta se brzo pokazalo da nije bila dobra opcija. Sad naravno imamo posledice obe zbog toga, ali šta, tu je. Vidim samo da je jaz između Jovane i mene sve veći, ali to je bilo i za očekivati. Sa druge strane, Anđelo me je prijatno iznenadio. Sa njim sam mislila da će biti sve kratkog daha, a sad ispade bolja priča nego što sam mislila – rekla je Anita.