Home Nekategorisano FILIP CAR KAKVOG GA DO SADA NISTE NIKAD VIDELI: Javno objasnio šta...

FILIP CAR KAKVOG GA DO SADA NISTE NIKAD VIDELI: Javno objasnio šta za njega znače Leona i Aleksandra Nikolić…

457
0
Filip Car,
Filip Car,

Javno objasnio šta za njega znače Leona i Aleksandra Nikolić…

Novopečeni tata ne krije svoj ponos.

Pobednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić i Filip Car nedavno su postali roditelji. Nikolićeva je na svet donela predivnu devojčicu kojoj su zajedno dali ime Leona.

Ona se porodila na carski rez, te se već nekoliko dana unazad oporavlja u svom domu u Beogradu.

Filip je njih dve izveo iz porodilišta i kratko se zadržao u srpskoj prestolnici, te se vratio nazad u rodnu Crikvenicu kako bi proslavio rođenje naslednice.

On je na svom Tiktok-u otkrio da će čim se Aleksandra bude bolje osećala, njih dve doći u Crikvencu kako bi živeli kao srećna porodica.

– Iscrpljen sam, baš sam umoran. Poslednjih dana nisam spavao po tri sata. Aleksandra i beba su u Beogradu, Aleksandra se oporavlja od carskog reza. Kada sve to prođe, ostaje nam da rešimo papire za Leonu, pa da beba dođe ovde da živi kao kraljica. Idem uskoro dole. Ovo se sve desilo u pravom momentu, tek počneš da živiš kad dobiješ decu. Sada imam zdraviji i bolji prioritet, više nisam sam. Ja sam bebu jedva uzeo u ruke, nisam znao kako bih – rekao je Filip tada.

Ipak, on nije aktivan samo na Tiktoku. Sada se oglasio i na svom Instagramu, te poslao jednu veoma važnu poruku svoj svojoj publici. Car je podelio insert iz kultnog filma “Kum” koji govori o važnosti porodice.

– Da li provodiš vreme sa porodicom? Da, naravno – počeo je citat.

– Dobro. Zato što čovek koji ne provodi vreme sa svojom porodicom nikada ne može biti pravi čovek – završio je glumac.

Instagram,
Instagram,