Home Zanimljivosti “JA VOLIM TRILERE – ALI OVAJ JOŠ NISAM VIDEO”: “Klošar, šljam, smeće,...

“JA VOLIM TRILERE – ALI OVAJ JOŠ NISAM VIDEO”: “Klošar, šljam, smeće, najgori momak u njenom životu…” (VIDEO)

235
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

“Klošar, šljam, smeće, najgori momak u njenom životu…”

U toku je bila emisija Pitanja novinara, voditelj Darko Tanasijević podigao je Aneli Ahmić kako bi progovorila o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

– Janjuše čime je ona tebe uvredila? – upitao je Darko.

– Ološ, klošar, šljam, smeće, najgori momak u njenom životu. Folirant koji je došao preko nje i Stanije. Da će da me vrati 200e, ako može da mi da čim izađem, da imam da prenoćim – rekao je Janjuš.

– Šta si ti meni pričao sve, nabrojaću na prstima i na rukama i na nogama – rekla je Aneli.

– Da li je tebe najviše povredilo što te Aneli uporedila sa bivšim momcima i rekla da si ti najgori od svih? – upitao je Darko.

– Voliš li Darko trilere, ja volim, ali ovaj još nisam video. Ovaj triler se zove misteriozna brineta. Početak filma se pojavljuje devojka i pronalazi čoveka koji godinama drži u sebi neku ljubav. Ja ulazim na vrata i ugledah je sa leve strane, ja pomislim stvarno ovo Elita, vidim je i od tog trenutka pokušavam dan danas da shvatim da li sam ja normalan? Šta sam ja sebi dozvolio da se od ljubavi na prvi pogled ovo desilo – rekao je Janjuš.

– Zbog čega govoriš da je ona tvoj blam? – upitao je Darko.

– Kažem joj devojko nemoj to raditi, blamiraš se, ali to je ona. Nije ona taj tip koji bi ja voleo da bude – rekao je Janjuš.

– Ovo sam ja – rekla je Aneli.

– Da sam znao da si takva nikad ne bi bio sa tobom – rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku: