Home Zanimljivosti “ZABRANILA SAM MU DA PRIČA O MOJIM RODITELJIMA”: Miona uslovila Nenada Aleksića...

“ZABRANILA SAM MU DA PRIČA O MOJIM RODITELJIMA”: Miona uslovila Nenada Aleksića Ša – Najveća ljubav… (VIDEO)

224
0
Miona Jovanović,
Miona Jovanović,

Najveća ljubav…

U toku je bila emisija Pitanja novinara. Voditelj u studiju bila je Ana Radulović. Pripadnici sedme sile su spremni da izrešetaju ukućane svojim intrigantim pitanjima. Sledeća na redu da izlaže je Miona Jovanović.

– Dobro veče Darko, da li se Ša nekome poveravao o tvojoj intimi?

– Ne verujem, on ne ume da laže o tome i to sigurno nije istina. Nervira me samo način na koji sve predstavlja, taj njegov pristup, ti pričaš dve priče i lažeš, uvijaš, to za dete mi nije baš normalno što priča. Ja ne rađam ništa, ima vremena za ro sve

– Da li je istina da gledaš Maju i Stanislava?

– Oni govore da su uhvatili pogled ali ja ni jedne sekunde nisam gledala direktno, ne znam da li je to tako, ja apsolutno ne gledam -rekla je Miona.

– Da li se bojiš zog roditelja kad kažeš da imaš odnose sa čovekom od 40 godina?

– Sigurno im nije pravo kad to pročitaju ali ja sam to rekla da mi neće biti pravo ako me gledaju da me čereči stariji čovek, s obzirom da su oni takvi ja smatram da treba da se suzdržim zbog svega toga. Ja sam njega zamolila da ne priča o mojim roditeljima, ako mene poštuje neće ništa komentarisati -rekla je Miona.

– Pričala si da je tvoj odnos sa Nenadom bio odvratan a on govori da je savšen, kako da se toliko ne slažete u mišljenju? -pitao je Darko.

– Ja realno pričam kao da sam posmatrala neke stvari sa strane kod drugih i smatram da bi to i u tuđem odnosu bilo toksično. Mi smo se stalno raspravljali i bilo je haotično, jesmo imali lepe momente ali generalno je bilo ružnih momenata od lepih. Ja sam njemu rekla kada je hteo da ide kući govorila da mi ne bi bilo svejedno i zato sam mu rekla da ga volim -dodala je Miona.

– Da li si sigurna da su mu osećanja prema tebi baš onakva kakve ih predstavlja? -pitao je Darko.

– Svaki muškarac kaže da si mu najveća ljubav i on je to mislio za svaku vezu da mu je najveća ljubav bila. Ja sam to pomislila

Detaljnije pogledajte u nastavku: