Home Zanimljivosti DODELIO JOJ NAJRUŽNIJE EPITETE: Janjuš nikad strašnije izvređao ženu… (VIDEO)

DODELIO JOJ NAJRUŽNIJE EPITETE: Janjuš nikad strašnije izvređao ženu… (VIDEO)

332
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Janjuš nikad strašnije izvređao ženu…

U toku je bila emisija Nominacije, voditeljka Ivana Šopić dala je reč Nenadu Aleksiću Ša kako bi nastavio svoju nominaciju.

– Miljana skuplja oko sebe osobe koje može da upali. Ona ima nadmoćnu snagu za raspravljanje, ali onda doživi pomračenje, kapiju. Te osobe koje su sada uz nju će osetiti te njene loše čari. Svako govori svoje, niti ja utičem na nju niti Miona na mene. Ona je pričala o Mioni sve najgore, to da je njena mama voli pada u vodu – rekao je Ša.

– Bebica po samom njegovom ulasku je neko prema kome sam bio super, gledao sam ga kao nesnađenog momka kojeg su svi šikanirali. To Bebica jako dobro pamti, on je meni prišao. Ja sam imao u neke stvari uvid i video sam svojim očima. Moja devojka je dobila najstrašnije uvrede od njega, mislim da to nisam zaslužio ni ja ni ona. Mene niti dira niti bocka, mislim da na sve ono što je on izgovorio i Miljana, mislim da on nema mržnju. Miljanu šaljem naravno – rekao je Ša.

– Moj i Bebicin odnos je super, poštuje me jako i drago mi je zbog toga. On i ja nemamo razloga niti bilo šta da bi se svađali. Ja sam njemu za njegov odnos govorio da je loš, svako ko bi rekao bilo šta drugačije rekao bi to jer bi bio jako neiskren prema tebi. Neko ko posmatra ovu situaciju i ko je vidi jako dobro ima ovakvo mišljenje – počeo je Janjuš.

– Tebi nema pomoći, sećam se prvi put kad si ušao na vrata predstavljen si kao biznismen. Ti si tad bio misteriozna osoba, koju su te shvatili ozbiljno, ali u tom trenutku sam ja shvatio da si lud. On je nju vozao ovde kao da je bio radnik hitne pomoći. Čovek je kupao nju sedam sati dnevno. Ja sam tebe gledao na tv -u, ti si fenomen. Stvarno svaka ti čast, al te gotivim ovako, dobar si momak – rekao je Janjuš.

– Ovim putem ću se obratiti mojoj dragoj osobi i da joj se zahvalim što mi je dala tu čast i priliku da živim 7 godina sa Miljanom Kulić. Moja draga porodico, sada ću vam objasniti s kim ja imam posla. Osoba koja kaki u dvorištu, u bazenu. Dan danas ne može da se otopi. Kakila je u bazenu. Devojka koja nabija džoger svom dečku u du*e. Možete da zamislite onda da ona meni govori kakav sam ja. Ona je upoznala neke ljude koji su došli u Etno Selo, oni kao da se slikaju sa njom. Devojka ih upozna tamo, kaže nekom liku imaš li da mi daš 1000e, ljudi su joj dali, nisu imali da odu kući. Žena igra čip 2000 dinara, ona je kockar, a meni nešto priče. Ti si devojko alkoholičarka, loša majka, kockarka – rekao je Janjuš.

– Ja ću biti nominovan, pa će me ona komentarisati. Ona do kraja rijaltija neće biti dobra sa mnom, naravno da ću poslati nju – rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku: