Home Zanimljivosti HAOS NA IMANJU: Maja joj sasula sve u lice – Miljana Kulić...

HAOS NA IMANJU: Maja joj sasula sve u lice – Miljana Kulić raskrstila za sva vremena… (VIDEO)

400
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Miljana Kulić raskrstila za sva vremena…

Voditeljka Ivana Šopić posle Marka Janjuševića Janjuša, dala je reč Teodori Delić, kako bi iznela svoju nominaciju.

– Što se Nenada tiče, on mi je jedna od najdražih osoba u kući. On je osoba koju ja volim, ovde sam ga zavolela. Što se tiče priča vezanih za njega, ne mogu u te priče da verujem ovde, sve ću to videti napolju. Ne bih puno dužila, bitno je da ga volim, sa njim sam zbog toga što ga volim. Što se tiče Miljane, kako da počnem sada…Miljana i ja ovde imamo turbulentnu istoriju. Baš sam malo pre pričala, ja nemam zlu krv prema njoj, smatram da ona nema prema meni. Ona je meni u tih mesec dana pokazala da može normalno da priča, da razgovara i druži, ume da bude odana, to sam hiljadu puta rekla. One stvari koje je meni pričala i ja njoj, ni jedna ni druga nismo iznele. Miljana mi se pokazala kao veći prijatelj nego na primer, Slađa, sa kojom sam ovde ušla kao prijateljica. Jeste me vređala par puta, vređala sam i ja nju, kada budemo imali potrebe, vređaćemo se, ako nema, nećemo. Ostavljam Nenada, šaljem Miljanu – rekla je Teodora.

– Po mom mišljenju, ove nominacije su šlageri, izuzeću Janjuša i Ša. Mislim da ljudi nisu iskreni, ovo mi je presmešno. Miljana je odlična za šou program, za rijaliti je jedinstvena. Ima dobru dušu, nesebična je, ali ima crtu da bude jako zla. Mileni Kačavendi šta si izgovorila?! Miljana je jedna od onih koja je hejter našeg odnosa u krugu onih paćenika. Ja nisam ovde mutava plovka koja će da ćuti, svako će da dobije po zasluzi. Ja njenu majku i dan-danas poštujem. Pre neki dan me je nazvala imenom koji ne želim da čujem, Aneli koja mi je najveći neprijatelj, naziva svojim prijateljem. Smatram da to nisam zaslužila od nje. Kada je bio taj radio, ima prava da pita šta želi, međutim, ali ako me već nešto pita, trebaš da me pustiš da kažem svoje mišljenje. Ne! Da mi namećeš svoje mišljenje i da mi konstruišeš odgovore…Ljubomorna je na moju vezu i odnos, čim imaš potrebe da konstantno provociraš. Smatram da to nisam zaslužila s njene strane. Dok je bila u odnosu sa Zolom, nikada nisam narušavala njihov odnos, nikada. Ja Filipa ne volim, ne želim da spominjem moje bivše odnose. Iako sam imala što šta da joj kažem kada me pita, međutim, ne vredi…Odvratno, licimereno. Bebicu ja obožavam, on je neko ko je prema meni bio u određenim trenucima jako posvećen, neko ko mi je pomogao zajedno sa Slađom da prebrodim loše situacije. Volim ga, nikada mi ružnu reč nije rekao, zamerila sam mu to vezano za Miljanu, ono na početku. On kao on, nikada mi ružnu reč nije rekao, mislim o tebi sve najlepše, pokazao si mi se kao dobar prijatelj – rekla je Maja.

– Moj i Miljanin odnos je imao velike oscijlacije, nekad smo dobri, nekada nismo, sve zavisi od trenutka i perioda u kakvim smo. Pokazala je sujetu prema meni na početku zbog smešnih klipova… – rekao je Uroš, pa ga je Maja prekinula svađom s Miljanom i počela je da šeta po stolu.

– Njen odnos ovaj me podseća na njen bivši sa onim iz Sarajeva, odgovorila sam joj: “Ti tako moraš” – rekla je Kulićeva.

– U početku smo bili u dobrim odnosima, držali smo se jedno drugog, pa je pokazala ljubomoru kada su pušteni smešni klipovi. Naglo je prekinula tada druženje sa mnom. Ona je bila tu uz mene, davala mi je hranu kada nisam imao šta da jedem. Bila je u par situacija loša prema meni i ogrešila se o meni – rekao je Stanić.

– Od ovog trenutka mi se ne obraćaj…Sram te bilo! – rekla je Miljana.

– Ja više ne praštam. Bila si loša prema meni. Meni je žao što ja imam mišljenje o tebi koje mi ne dozvoljavaš da kažem. Ne mogu da zaboravim sujetu i ljubomoru. Krivo mi je što je Bebica iznosio to što jeste, bespotrebno je da te Ivan degradira kao mamu, Bebica kao bivšu devojku i Zola da te iskorišćava godinama. Miljana ume da se šali, ume da se zeza, čim prebaci, postaje druga osoba, kreće da vređa i omalovažava ljude. Ona je kako vetar duva, takav je tip osobe. Ja joj praštam jer mislim da nije loša osoba i da ima dobro srce. Ona je bila inat i terala je inat Zoli sa Darijanom. Ja tebe gotivim, ali moram da iznesem mišljenje koje imam o tebi. Prevrtljiva si, kao i ja u nekim situacijama…Što se tiče Bebice, od samog početka mi se nakačio na kičmu, vređao me, provocirao me je, mamu mi je tri puta izvređao, bacao mi je hranu. Ja se svega sećam. Smatram da si lažov, loš čovek, prevarant. Drago mi je da si izdao Milenu Kačavendu, da vidi kako je kada te neko izda. Smatram da si trebao da prekineš odnos sa Miljanom kada je bila sa Zolom. Šaljem Bebicu, ostavljam Miljanu – rekao je Stanić.

U video prilogu pogledajte detaljnije: