Home Zanimljivosti LAŽNI RODITELJI: Ivan Marinković puca po šavovima – Ne može da podnese...

LAŽNI RODITELJI: Ivan Marinković puca po šavovima – Ne može da podnese šta mu rade pred kamerama i milionima… (VIDEO)

231
0
Ivan Marinkovic,
Ivan Marinkovic,

Ne može da podnese šta mu rade pred kamerama i milionima…

U toku je bila Anketa u Eliti.

Takmičari su birali najpožrtvovaniju osobu.

Prvi je birao Ivan Marinković:

– Prva osoba je Anđelo Ranković koji je najpožrtvovaniji u vezi sa Anđelom, a druga je Nikola Lakić koji je sada pokazao koliko je uz Anđelu Šparavalo,a verujem da se danas slavi u Aranđelovcu.

– Jedva čekam Anđelin rođendan da vidim šta će njena porodica reći. Naravno treća osoba je Slađa, ili ti mama Špravavlo koja je toliko bila požrtovovana da objasni Anđeli šta je dobro za nju – rekao je Ivan.

– Moram ja da kažem da ove ima mnogo požrtvovanih, ali za mene su to ljudi koji su uvek uz mene Milena, Anđelo, Matora – dodao je Marko.

– Ja moram da navedem Ša, koji daje žrtvu da bi veza njega i Mione opstala, a ima mnogo krititika od svih, a tu je i Anđela koja je požrtvovana u cilju koji je zamislila, iako je svesna da je napravila mnogo loših izbora. Ona ne zna šta hoće, sve menja odgovore, a ponižava i porodicu i devojku sa kojom je bila ili jeste u vezu. Takođe je požrtvovan Anđelo, dečko koji je posvećen svojim emocijama i koji brani devojku sa kojom je i uvek je uz nju- rekao je Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku: