Home Zanimljivosti “LJUBOMORNA JE JER SAM JOJ KONKURENCIJA”: Anita otkrila da je ona favorit...

“LJUBOMORNA JE JER SAM JOJ KONKURENCIJA”: Anita otkrila da je ona favorit i miljenik u narodu… (VIDEO)

603
0
Darko Tanasijevic, Anita Stanojlovic,
Darko Tanasijevic, Anita Stanojlovic,

Anita otkrila da je ona favorit i miljenik u narodu…

Darkov prvi sagovornik u Šiša Baru bila je Anita Stanojlović.

Ona je progovorila o odnosu sa Milenom Kačavendom i njenoj ljubomori prema Anđelu i njoj, te se dotakla haosa sa Matorom.

– Šta se dešava sa tobom i Anđelom i ostalim ukućanima? – pita je Darko.

– Mi u nikad boljem odnosu nismo bili i to bode ljudima oči verovatno, on ima mnogo više živaca da trpi druge od mene. Ja sam isto dosta mirnija i on je postao posvećeniji, grli me i ljubi, on je mnogo posvećeniji meni, ne znam zbog čega ljudi imajnu potrebe da nas pljuju – počela je Anita.

– Šta kažeš na prozivke Milene Kačavende da ti nisi njegov nivo? – pitao je Darko.

– Verovatno bi se i ja zapitala da je on imao prave izbore uvek, ja ne znam po čemu sam loša. Ona ima goru prošlost od mene kao i njegove devojke prethodne. Ja osećam netrpeljivopst jer voli da se bori a i konkurencija smo joj, bori se za plasmane i ja uvek govorim da sam najlepša i pobednica pa njih to nervira, takođe ih i ankete nerviraju jer sam od najgore postala najbolja. Ona je o nama pričala sve najlepše na početku, čak mi je davala i savete, ne znam čemu sad ovakva promena, ona je sa svima dobra kao i onda se folira – rekla je Anita.

– Zašto se Matora ovoliko upalila u petak uveče? – pitao je Darko.

– Zato što sam kao ja nešto dobacila da trese negu i ona je shvatila to kao da je ja posmatram i nešto radim. Ja sada imam podršku sve što nisam imala sa njom a i Anđelo joj ukrao devojke pa je zato iskompleksirana. Ona uvek misli da ću ja da padnem i da se foliram ali to će teško videti. Ja kapiram da sam ja nju povredila ali je prošlo dosta vremena i to treba da se završi. Ja sam se vodila time da sam htela da probam sa ženom i šta da radim, mladost ludost. Meni nikad niko nije vređao porodicu kao što je ona i toliko laži izgovarala. Ona je spominjala mog ujaka a ja ga ni nemam tako da devojka laže. Meni i Anđelu je četiri meseca večeras tako da me baš briga šta oni pričaju, bitno da smo mi zajedno – rekla je Anita.

Detaljnije pogledajte u nastavku: