Home Zanimljivosti DIREKTOR OŠURIO PO DUŠICI JAKOVLJEVIĆ: Objavio snimak – “Kod nas je to...

DIREKTOR OŠURIO PO DUŠICI JAKOVLJEVIĆ: Objavio snimak – “Kod nas je to zabranjeno…”

233
0
Instagram,
Instagram,

“Kod nas je to zabranjeno…”

Saša Mirković ne namerava da stane kada su u pitanju optužbe na račun njegove bivše zaposlenice, a sada je otišao korak dalje.

Dušica Jakovljević tokom gostovanja na televiziji “Pink” potvrdila je da se vraća na “ružičastu televiziju”.

– Da. Biću deo voditeljskog tima koji radi “Elitu”, ali moram da ostanem misteriozna još malo. Ne smem još da kažem. Jedva čekam povratak u studio, na pragu smo nečeg što će ljude i te kako zabaviti. Daću sve od sebe i jako bih volela da uđem ponekad kod njih u Belu kuću. Jedva čekam reakciju zadrugara kada me vide – saopštila je Jakovljevićeva na “Pink” televiziji.

Pre samo nekoliko dana dospela je u javnost informacija da je Dušica Jakovljević dobila otkaz na “Hajp” televiziji.

Ovu informaciju je potvrdio njen bivši direktor Saša Mirković, a nakon toga izneo je brojne ružne tvrdnje o svojoj bivšoj zaposlenici.

Mirković je sada otišao korak dalje, pa je objavio gostovanje Dušice Jakovljević na televiziji “Hajp”, koje se dogodilo nakon što je voditeljka dala otkaz na “ružičastoj televiziji” nakon 10 godina rada.

– Samo ću ovo ovde da stavim, jer neću biti skroman više. Ne pripadaš ovom okruženju, kod nas su na**otici zabranjeni i samo se rad ceni – napisao je Saša Mirković uz snimak Dušice Jakovljević.

Instagram,
Instagram,

– Kada me je pozvao Saša Mirković, ja znam ko sve ovde radi. Čast mi je da sam ovde sa tobom rame uz rame i što ćemo se družiti i sarađivati. Sad neću više biti skromna i reći ću da sam u okruženju kom pripadam – govorila je Dušica Snežani Dakić na pomenutom snimku.

Podsetimo, Jakovljevićeva je potvrdila da se vraća na televiziju “Pink”.

– Osećam ogromnu zahvalnost čelnicima što su prihvatili da se vratim. Pre 10 godina, kada mi je Pink dao priliku, shvatila sam da jesam za tu veliku scenu – istakla je Dušica.