Home Zanimljivosti “JASNO MI JE ZAŠTO MOJI RODITELJI OVAKO REAGUJU”: Miona van sebe nakon...

“JASNO MI JE ZAŠTO MOJI RODITELJI OVAKO REAGUJU”: Miona van sebe nakon haosa – Želi da sve napusti… (VIDEO)

6329
0
Miona Jovanović,
Miona Jovanović,

Želi da sve napusti…

Jovanovićeva je ogolila dušu i otkrila koliko joj je teško!

Jedan od sagovornika Darka Tanasijevića u “Šiša baru” bila je i učesnica “Elite” Miona Jovanović.

Ona je sada, nakon haosa, progovorila o njenom turbulentnom odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša, te je priznala da joj je čaša skoro pa puna i da više nema tolerancije prema njemu, kao i da razume roditelje zašto ne prihvataju njihovu vezu.

– Miona, kako si? Lepo izgledaš – pitao je Darko.

– Generalno se lepo osećam ali danas ponovo i ponovo sam nervozna jer ja hoću mir a ja ga nemam zbog partnera. Neartikulisano ponašanje i vikanje, ja sam stvari koje sam trebala da promenim, promenila, ništa nisam produbljivala i čista sam ne radim ništa, a ponovo problemi i nervoza. Ja sam ga sinoć zamolila da me ispoštuje i da ne bude scena nikakvih, imala sam neku intuiciju da će biti slikanja i negde sam osetila da sam imala intuiciju da će se desiti nešto, ja sam ga zamolila da ne bude problema. On je rekao nema smejanja na slici, ti u svom svetu on u svom i kad smo ušli u kuću on je počeo da divlja, rekao mi je da neće biti sa mnom pošto ga lažem i sve vreme je vikao. Ja sam mu rekla da ućuti jer sam alergična na ljude koji viču, to stvarno jezivo izgleda jer on ne vidi svoju facu na šta liči. On je na 10-15 minuta dobio kretenu jer nisam mogla da ga trpim, danas sam stvarno videla da me je iznervirao i stvarno u poslednje vreme niti ga vređam niti bilo šta tako da sam to rešila, pretvorilo se sve to u jezivo nešto. Već sam mu rekla da će biti haos na portalima sa naslovima. Ja njega ne mogu da prevaspitavam, šta ja mogu da radim – istakla je.

– Treba da nađeš neke opcije da vam bude dobro, ako ne može doviđenja i to je to – rekao je Darko.

– On se smejao sve vreme dok se to dešavalo, ja Stanislava nisam niti zagrlila niti bila bliska njemu, strašno šta njemu pada na pamet, kad sam videla da nije dobro u glavi ja sam samo pobegla i onda je on njegovo klasično da ga izbegavam. Stvarno ne znam šta je sa dečkom, ne sviđa mi se njegovo ponaša ceo dan. Ja sam ga pitala malopre za intervju da popričamo, on opet ludi i sa njim ne može da se priča. Ja stvarno nemam živaca da se natežem sa nekim, to što je on nervozan zbog tog prizora ja nemam ništa sa tim i ne mogu to da promenim. Čaša mi je puna dve trećine. Ja ću da se sunčam makar ga obezbeđenje držalo, hoću da uživam – rekla je Miona.

– Ti si bila danas profesionalna i pokazala da držiš do sebe? – pitao je Darko.

– To su situacije i kada radim je tako, odem totalno sluđena na posao, dođe mi da napustim sve ali ja uvek odradim sve do kraja i strog sam profesionalac. To njegovo su totalne gluposti, na njegove oči sam sve radila i ispoštovala sam ga uvek, sem eto taj prizor mene i bivšeg koji gleda moj partner – rekla je Miona.

– Kako ti sad planiraš da ubediš roditelje da ti je dobro u odnosu? – pitao je Darko.

– Bilo mi je u poslednje vreme jako lepo ali sam rekla da ću ih ubediti i da ćemo ispeglati sve stvari, da je ostalo isto njegovo ponašanje bilo bi okej ali kad ga vidim opet sasvim mi je jasno zašto moji roditelji ovako reaguju. Oni već osam meseci gledaju jezive scene i rasprave, svađe. Neću ja njih nikad moći da ubedim to mi je jasno, jedno stavno videćemo napolju pa već vremenom ćemo videti kako se osećamo i da li treba da nastavimo dalje – rekla je Miona.

Detaljnije pogledajte u videu: