Home Zanimljivosti “IMAĆEŠ JAKU MAMU – TATA NE ODLAZI NIGDE”: Filip Car posvetio ćerki...

“IMAĆEŠ JAKU MAMU – TATA NE ODLAZI NIGDE”: Filip Car posvetio ćerki Leoni pesmu – Ove reči će vas rasplakati…

627
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Ove reči će vas rasplakati…

Filip je jedva dočekao da uzme svoju naslednicu u naručje. Od tog momenta uživa u ulozi oca i jedva čeka da ona i Aleksandra stignu u Crikvenicu i da žive svi zajedno kao porodica.

Filip Car i Aleksandra Nikolić postali su roditelji 22. aprila, kada je bivša zadrugarka na svet donela devojčicu Leonu.

Filip Car je tada došao u Beograd kako bi izveo Aleksandru i njihovu naslednicu iz porodilišta.

Filip je otišao u Crikvenicu gde će mu se njih dve uskoro pridružiti. Car skoro svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama nešto vezano sa svoju naslednicu.

Car je sada posvetio svojoj ćerki jednu rep pesmu njegovog prijatelja, a reči koje je uputio ćerkici Leoni, kao da su pisane samo za nju.

– Prvi put kad sam ti čuo srce juče, tako malo, a tako jako tuče…neki su se borili da te ubiju u startu, al’ ništa ne brini, znaj da imaš jakog tatu – početak je rep numere, koju je Car posvetio svojoj ćerki.

– Sve ću ti pokazati i jedva čekam da te vodim u vrtić. Biću pored bilo šta kad te muči, dolaziću po tebe iz izlazaka kad se vraćaš kući. Ti si moj san, za tebe molio sam Boga, imaćeš jaku mamu jer je prošla puno toga – nastavak je pesme, a zatim sledi i kraj, koji tera suze na oči:

– Jedva čekam da te upoznam, biću ti tata i najbolji prijatelj. Znam da me čuješ, ti mali čoveče, jedino me ti sad pokrećeš. Mama te čuva u sebi te nosi sigurno, rasti mi polako, ali uskoro se vidimo. Ti si jedino biće. Jedva čekam da te zagrlim, to predivno biće. Rasti polako, tata ne odlazi nigde. Čekam te ćerko, čekam te sine – glase stihovi pesme koju je Car podelio.