Home Zanimljivosti PRODAO JE ZA MALE PARE – ORE SE ŠIMANOVCI: Krofak saznao sve...

PRODAO JE ZA MALE PARE – ORE SE ŠIMANOVCI: Krofak saznao sve o Maji – Ponizio je i degradio kao niko do sada… (VIDEO)

1968
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,

Ponizio je i degradio kao niko do sada…

Iako su Maja i Stanislav dugo uživali u skladnom odnosu iznenadna situacija promenila je sve. Nakon podele budžeta, starleta nije mogla da veruje šta joj je momak priredio.

Stanislav Krofak proglašen je iznenada za novog vođu, a njegova podela budžeta izazvala je prvu svađu sa Majom Marinković.

Ona nije mogla da se pomiri sa činjenicom da je Lepom Mići dao veliki budžet, pošto je poznato da ne podržava njihovu vezu, kao i da navija za njegovo zbližavanje sa bivšom devojkom, Mionom Jovanović.

– On mene gleda svaki put da ponizi i degradira. Zašto nije podržao našu vezu, a nismo imali nijednu svađu? Zato što mene ne može da smisli. Videće on večeras kad progovorim, i ovako besna i u PMS-u – govorila je Maja.

– Nisi normalna, ti se pališ na neke stvari za koje nema potrbe. Treba sama da zaključiš – rekao je Krofak.

– Njemu smeta i moja haljina koja je tamo okačena – dodala je ona.

– To si namerno uradila, ja tebe znam i odlično te čitam – poručio je Stanislav, a Maja se samo smejala.

– Ja tebi nikad nisam rekla da treba da braniš mene i da gledaš po mene. Ai mislim da nije dobronameran zbog toga što ti je rekao da treba da se pomiriš sa devojkom koja te je prevarila. On prema meni nikada nije bio fer plej – bio je prvi Majin argument.

– Ja sam njemu sve rekao u facu šta mislim i da nije okej to što radi prema tebi ali on je prema meni okej i ja sam takva osoba. On nikada nije upotrebio nikakvu ružnu reč prema meni – dodao je Stanislav.

Prvi prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Drugi prilog pogledajte ispod: