Home Zanimljivosti NENAD ALEKSIĆ ŠA HITNO NAPUŠTA BELU KUĆU: Produkcija saopštila odluku – Miona...

NENAD ALEKSIĆ ŠA HITNO NAPUŠTA BELU KUĆU: Produkcija saopštila odluku – Miona sve iznenadila reakcijom… (VIDEO)

913
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Miona sve iznenadila reakcijom…

Niko nije očekivao da će Miona razvući osmeh od uveta do uveta. Kada je shvatila da zadrugari posmatraju njenu reakciju, odmah je napala repera da mu je svejedno što odlazi.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović obeležili su “Elitu” turbulentnim odnosom. Otkako je Stanislav Krofak ušao na imanje, skoro da ne prođe dan da se njih dvoje ne posvađaju.

Nenad je ljubomoran i smeta mu što je Mionin bivši u njenoj blizini. Sada je došlo vreme da se Miona i Ša razdvoje jer će reper narednu nedelju provesti u kući Odabranih.

Veliki šef je poslao važno pismo i obavestio je zadrugare ko mora hitno da spakuje stvari, da napusti Belu kuću i da se preseli u kuću Odabranih.

– Draga Elito, vreme je da čujte ko će biti odabrani ove nedelje. Birali ste najpožrtvovanijeg takmičara, a po vašim glasovima pobedili su Lepi Mića; Marko Đedović, Anđelo, Anita, Ša, Matora. Njih šestoro će živeti u kući odabranih. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo, koje je pročitala Maja Marinković, iako je ovonedeljni vođa Stanislav Krofak Pantera.

Ša nije bio zadovoljan što mora da se odvoji od svoje devojke, ali Miona je iznenadila reakcijom.

– Jao, opet spavam sama. Je l’ moguće ovo – rekla je Miona sa osmehom na licu, a onda napala Ša jer nije odreagovao što ide u odabrane.

– Boli te ku*ac što ideš – rekla je Miona.

– Idem u prodavnicu, ne boli me – iznervirao se Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku: