Home Zanimljivosti POTPUNO DEMOLIRANO: Prekršila svako pravilo i prevršila meru – Miljana Kulić sebi...

POTPUNO DEMOLIRANO: Prekršila svako pravilo i prevršila meru – Miljana Kulić sebi zapečatila sudbinu… (VIDEO)

350
0
Elita,
Elita,

Miljana Kulić sebi zapečatila sudbinu…

Miljana Kulić nije mogla da izdrži pritisak Marka Đedovića, pa je odlučila da napusti rijaliti.

U poslednjem izdanju rijalitija Elita, učesnica Miljana Kulić iznenadila je sve kada je pokušala da pobegne iz rijalitija zbog navodnog nasilja koje je pretrpela od strane svojih cimera, odnosno, kako ona tvrdi, oni su joj udarili na najvoljenije.

Ova dramatična situacija izazvala je veliku pažnju javnosti i postala glavna tema u medijima.

Nakon što je Miljana izrazila želju da napusti rijaliti, ostali takmičari su bili u šoku i nisu mogli da veruju šta se dešava.

Neki od njih su pokušali da je smire i ubede da ostane, dok su drugi pokušavali da saznaju šta je tačno uzrok ove dramatične situacije.

Naime, ona je danima u svađi sa Markom Đedovićem, koji je odlučio da je dovede do ludila, pa je krenuo da spominje i kompletnu porodicu Kulić, što je, po svemu sudeći, Miljanu izvelo iz takta, pa je otišla u hotelu i počela da lupa, pokušavajući da pobegne iz rijalitija:

– Udaraju joj na traume, pa je pokušala da pobegne – glasio je opis snimka na Instagramu, gde se jasno moglo videti da divlja po imanju, kršeći svako pravilo.

S druge strane, pojedini gledaoci su shvatili ovaj Miljanin potez kao privlačenje pažnje, s obzirom da nije glavna tema u rijalitiju, što je Miljani veoma bitno.

Drugi zaista misle da će Đedoviću poći za rukom da diskvalifikuje Kulićevu i osveti joj se za sve što mu je priredila u rijalitiju, kako Zadruzi, tako i sada Eliti.

Detaljnije pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!