Home Zanimljivosti ŽESTOK OKRŠAJ KROFAKA I NENADA ALEKSIĆA ŠA: Podivljao na Stanislava – Patosirao...

ŽESTOK OKRŠAJ KROFAKA I NENADA ALEKSIĆA ŠA: Podivljao na Stanislava – Patosirao ga pred svima… (VIDEO)

305
0
Nenad Aleksic Sa, Stanislav Krofak,
Nenad Aleksic Sa, Stanislav Krofak,

Patosirao ga pred svima…

Njih dvojica nikako ne mogu da pronađu zajedniči jezik. Nenadu je Stanislav “trn u oku” i smeta mu kada je u blizini njegove devojke.

Sada je tokom emisije “Pretres nedelje” došlo do žestokog sukoba između Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka. Milan Milošević je saopštio reperu šta je Stanislav pričao o njemu tokom intervjua, a onda se on iznervirao i ušao u okršaj sa njim.

– Stanislav je sinoć rekao da mu je Mione žao šta ona trpi, da ti nisi poludeo zbog slikanja, nego kada se pomenulo da treba da se skine majica za slikanje, jer si debeo i masan – rekao je Milan.

– Ja sam rekao da je poludeo da je rečeno kada treba da se skinu majice, jer ima komplekse – rekao je Stanislav.

– Ti si dečko iskompleksiran na mene, jer sam ja sa tvojom devojkom – rekao je Aleksić.

– Ja sam rekao da sam jednom ušao u tuš kada je ona tu, ali više ne radim, a on kada je bio tu, on se odmah oblači, mogu da zaključim da ima kompleks… Ja nisam pi**a da te zovem na telefon, nego da mi se izviniš javno pred svima i ovim kamerama – rekao je Krofak.

– Mislim da si ti zbog Mione ovde. Ti se kompleksiraš na mene – rekao je Aleksić.

– Ja da sam hteo, ja bih bio sa njom. Oni mene pitaju, ti si poludeo jer nisi hteo da skineš majicu – rekao je Stanislav.

– Nisi ti ružan, ali nisi ni približno lep kao ja… Moje mišljenje je da ti imaš kompleks od mene. Meni je ovo komedija. Trajem 27 godina, priča se vrti zbog Šakija, mišići nisu bitni, ovde je mozak, a ovde sam tata u tome – rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku: