Home Zanimljivosti MAJA MARINKOVIĆ ODMAH REAGOVALA: Stanislav Krofak otkrio šta se dešavalo u spoljnom...

MAJA MARINKOVIĆ ODMAH REAGOVALA: Stanislav Krofak otkrio šta se dešavalo u spoljnom svetu pre ulaska u rijaliti… (VIDEO)

562
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,

Stanislav Krofak otkrio šta se dešavalo u spoljnom svetu pre ulaska u rijaliti…

U velikoj ispovesti MMA borac otkrio je situacije koje su se dešavale pre, kao i nakon toga što je ušao u rijaliti.

Voditelj Ognjen Amidžić u svojoj emisiji Amidži šou je ugostio takmičare popularnog rijalitija “Elita 7”, Maju Marinković, Stanislava Krofaka Panteru, Anitu Stanojlović, Anđela Ranković, Miljanu Kulić, Uroš Stanića i starletu Aneli Ahmić, koji su progovorili o svim važnim temama sa imanja u Šimanovcima.

Odmah na početku emisije voditelj j porazgovarao sa Stanislavom i Majom o njihovom odnosu, a Krofak je sve vreme o Mioni Jovanović pričao na ivici suza. On je priznao da mu je u početku kada ga je Miona prevarila bilo teško, ali da je vrlo brzo preboleo sve.

– To sam sve gledao, to me je pogodilo! Preboleo sam nakon mesec dana, bilo mi je teško, nisam ovo očekivao… Ja sam se pomirio sa tim već, ja sam to završio… Bio sam lagan kada sam ušao…- rekao je Stanislav.

Kako te je Maja osvojila? – upitao je voditelj.

– Ja sam to gledao, ja volim crne devojke, kad sam ušao, odmah mi se svidela. O njoj ne znam ništa ranije, nisam gledao njen Instagram. Ne bih ušao sa njom u vezu, da ne mislim da je prava veza – tvrdio je Pantera.

– Stanislav je neko ko je karakteran muškarac, ima kodekse, poštujem što se ne svađa sa ženama, nije rijaliti igrač. Ni jednog trenutka nije bio u fazonu ova devojka, ona devojka, nego direktno kod mene, ja sam ostavila prostora da vidim da li tu ima nešto, ja sam to procenila da nema više ništa. U svakom izlaganju sam gledala to. U vezi me poštuje, meni se to sviđa. U svakom odnosu postoje čarke, to je normalno – ispričala je Maja.

Pogledajte prilog: