Home Zanimljivosti IZAZVAO NAJGROZNIJE GAĐENJE: U Beloj kući pukla istina o Anđelu Rankoviću… (VIDEO)

IZAZVAO NAJGROZNIJE GAĐENJE: U Beloj kući pukla istina o Anđelu Rankoviću… (VIDEO)

616
0
Andelo Rankovic,
Andelo Rankovic,

U Beloj kući pukla istina o Anđelu Rankoviću…

Milena je iznela svoj stav o Rankoviću i otkrila detalje o odnosu sa Anitom i zašto konstantno ljubomoriše.

Voditelj Darko Tanasijević je ušao u rijaliti kako bi razgovarao sa učesnicima, a na redu je bila Milena Kačavenda.

Ona je osula paljbu po Anđelu i dala mu je nadimak koji je sve iznenadio, pa je voditelj upitao da mu ispriča više o tome.

– Zbog čega se udelila Anđelu nadimak koji smo čuli? – upitao je Darko.

– To je zaslužio. Anita nije ovo sad, jer je on usmerava kako i šta. Njih dvoje pričaju već dva meseca o plasmanu. On govori da sam ja rijaliti fan jer ovde iznosim svoje mišljenje i stavove. Šta njih dvoje boli uvo šta ću ja da radim? Ja ne vređam tako što uvijam u celofan. Anđelo mene naziva bolesnicom. On voli žene u godinama, to provereno znam. Ne ljubomoriše Anita tu za džabe. On mi govori da ja mogu majka da mu budem, ali teško, jer ja nisam neko ko bi rađao sa sedamnaest. Mnoge stvari je on izrekao na moj račun. S takvim pre*ervativima od osobe ne sedim napolju. Od takvih se ježim. Anitpatičan je. Odvratan mi je. Imam pravo da kažem da mi njegov odnos sa Anitom ne deluje iskreno. Stalno spominje mog bivšeg supruga, ne znam da li sa njim želi da se upozna, pa neka mu da bar neki savet kako se opstaje u ljubavnom odnosu?! Mnogo daje sebi za pravo. Konstatno komentariše odnos moje bivše drugarice i mene, a ja sam sve već lepo objasnila. Veoma sam jasna u svakom svom izlaganju – kazala je Milena.

– Nisam prvi vređao Milenu, ona je to sama započela. Kad govori o tome da je ja vređam na račun godina, ja to nisam radio, da se odmah razumemo. Ona je ta koja ovde priča kako sam ja pre*ervativ. Mileni sam ponudio da spustimo loptu, ali kod nje tako nešto ne postoji. Jako je nesrećna i frustrirana žena – kazao je Anđelo.

– Nosiš fejkaru od patika, govoriš kao je to Zanoti, a pored originala prošao nisi – kazala je Milena.

– Nemam problem da ti pošaljem kad izađemo na Instagramu, s obzirom na to da me pratiš da li su fejk – kazao je Anđelo

– Ćuti, budalo jedna – rekla je Milena.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: