Home Zanimljivosti IZGOVORILA NJEGOVO IME UŽIVO U PRENOSU: Muškarac iz spoljnog sveta je ključna...

IZGOVORILA NJEGOVO IME UŽIVO U PRENOSU: Muškarac iz spoljnog sveta je ključna spona – Stanislav Krofak nemi posmatrač… (VIDEO)

7511
0
Miona Jovanović, Maja Marinkovic,
Miona Jovanović, Maja Marinkovic,

Stanislav Krofak nemi posmatrač…

Starleta nije mogla da prećuti, pa se umešala u Mionino izlaganje i izazvala brutalnu svađu, a mnogi su zaključili da je razlog njihove netrpeljivosti upravo Stanislav Krofak Pantera, Mionin bivši, a Majin sadašnji momak.

Voditelj rijalitija Elita Darko Tanasijević je ušao u Belu kuću i porazgovarao sa ukućanima.

Prva na redu da odgovara na vruće teme bila je Miona Jovanović, koja je priznala da nije ispala fer prema Maji Marinković, kada je u trećoj sezoni rijalitija obelodanila njenu najveću tajnu vezanu za Marka Janjuševića Janjuša, sa kojom je tada bila u odnosu, iako je on bio u braku.

– Hajde da kažem da nije bilo lepo od mene ono što se desilo u trećoj sezoni, iako Maja nije bila moja drugarica, ali hajde da kažem. Taki mi se izvinio na kraju sezone, jer me je nešto prozivao – govorila je Miona.

– Nema ti šta da pričaš o Takiju… Sve je bio u pravu, hrani pseto da te ujede – vikala je Maja.

– Ne znam što se sada kačiš na mene, nisam rekla da je lud – odbrusila je Miona.

– Ja ću posle da pričam, da ja objasnim kako stoje stvari. Marš – nastavljala je Marinkovićeva.

– Dobro, pričaj posle, nemoj da mi se mešaš u izlaganje. Ionako sam rekla da nisam ispala okej prema tebi, ne znam šta hoćeš – pravdala se Miona Jovanović, dok je Stanislav nemo posmatrao sadašnju i bivšu devojku.

Pogledajte prilog: