Home Zanimljivosti MARKO ĐEDOVIĆ U TEŠKOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Marija Kulić otkrila informacije – “U...

MARKO ĐEDOVIĆ U TEŠKOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Marija Kulić otkrila informacije – “U manastirima mu palim sveću za zdravlje…”

4059
0
Marija Kulic, Marko Dedovic,
Marija Kulic, Marko Dedovic,

“U manastirima mu palim sveću za zdravlje…”

Njen jezik je britka sablja koja je posekla mnoge učesnike “Elite”, pa se tako ni ovoga puta niko nije dobro proveo.

Miljana Kulić vodi rat sa brojnim cimerima u Beloj kući, a nedavno je okončala i prijateljstva sa Aneli Ahmić i Anđelom Rankovićem.

Sukob sa Markom Đedovićem, takođe, ne jenjava danima. Oni neprekidno vode verbalni rat kojem se ne nazire kraj. Kao podrška Miljani se našla, naravno, njena majka Marija Kulić.

Ona se oglasila na Instagramu i iznela svoje stavove.

Naime, Anitu i Anđela je nazvala “folirantskim ološima” jer njenu ćerku, koja ih podržava, nisu ponudili tortom koja im je stigla kao poklon za četvrtu mesečnicu ljubavne veze.

– Miljana kod Drveta mudrosti tražila svadbu za Anitu i Anđela, a oni je ni sa čim nisu poslužili. Sluša peško Č*arka (Marka Đedovića) i ova slina. Zato Miljana, nikakve ološe folirantske ne podržavaj, nezahvalni su – poručila je Marija Kulić.

Očekivano, nije štedela ni Đedovića, kojem je dodelila pogrdni nadimak i otkrila detalje njihovih ranijih privatnih razgovora.

– Č*arko, zvao si me svakog trećeg dana da mi pričaš da si mnogo umoran i da si u velikoj depresiji, molio si me da ti u manastirima palim sveću za zdravlje, ološu uč*areli – oplela je Marija.