Home Zanimljivosti “VIDEĆE KAD IZAĐE”: Drugarica iznela nove informacije u vezi Mione – Ovo...

“VIDEĆE KAD IZAĐE”: Drugarica iznela nove informacije u vezi Mione – Ovo će promeniti sve iz korena…

559
0
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,

Ovo će promeniti sve iz korena…

Jovanovićeva i Ša trenutno prolaze kroz nikad trubulentniji period u svojoj vezi, a neretko su predmet komentarisanja i ostalih cimera.

Odnos im je trenutno na jako “tankom ledu”.

Bivša rijaliti učesnica, Vanja Živić, progovorila je o konstantnim napadima učesnika “Elite” zbog njenog postavljanja za vođu Stanislava Krofaka.

Ona je otkrila da je Žana jedina u pravu i da je iskreno poznaje, dok se razočarala u Mionu koja je nasela na jeftine proče.

– Za Žanu nisam ni sumnjala jer me šuštinski poznaje i tačno zna da nisam imala lošu nameru, a što se tiče Mione pa vidi nasela je na priču, bez veze skroz mada iskreno da ti kažem razumem je s obzirom da su tamo polupani jedan dan im je ko godina ne rezonuju stvari dobro – počela je ona.

– Ali da je pomislila da nisam lojalna i da nisam prijatelj stvarno se kosi sa zdravim razumom s obzirom da sam stvarno uvek bila tu i za nju i za Ša uvek bila objektivna i iznosila svoje mišljenje i kad je dobro i kad nije, ali videće sve kad izađu će im niti jasno da nikada ružnu reč nisam rekla – rekla je Živićeva.

Podsetimo, proteklih dana ukućani su rekli kako su videli da su Miona i Ša bili intimni, dok Miona tvrdi da sa reperom nije imala odnose, Jovanovićeva je sa cimerima komentarisala intimu drugih muškaraca.

– Ja nisam pominjala Tomovića i se*s. Pričali smo Đedović i ja i on me je pitao za Tomovića da li smo imali nešto, ja sam rekla da smo se poljubili i da smo se čuli. Ja sam rekla za roditelje da su se moji roditelji bunili zbog Nenada, a nisu se bunili za Tomovića jer mi Vladimir nije pravio scene. Rekla sam da je glupo i sramota što moji gledaju se*s Stanislava i Maje jer je sada druga devojka, a bila sam ja sa njim – rekla je Miona.