Home Zanimljivosti MAJA OKRENULA LEĐA STANISLAVU KROFAKU: Surovo poniženje – Ne želi više da...

MAJA OKRENULA LEĐA STANISLAVU KROFAKU: Surovo poniženje – Ne želi više da ga podržava… (VIDEO)

2600
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,

Ne želi više da ga podržava…

Poznati reper iz Beograda i MMA borac iz Hrvatske ne prestaju da se takmiče ko je veći muškarac od njih dvojica iako u njihovom sujetnom ponašanju mnogi vide ponašanje običnih tetki.

Maja Marinković, Krofakova devojke, odlučila je da ne ulazi u ovako minorne rasprave za njenu pojavnost te je odlučila da svom dečku okrene leđa i ne podrćži ga javno u borbi protiv Aleksića

Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša i dalje nastavljuju da se svađaju i da se takmiče ko je bolji frajer i ko je uspešniji.

Ono što je zanimljivo da Maja nije želela da stane na stranu svog dečka te nije želela da podrži i da potvrdi da je uspešniji od repera u svojoj MMA karijeri.

– Ivana, u mom sportu ima sedam hiljada boraca npr., svakom je cilj da se bori u areni u kojoj samm ja – kazao je Stanislav.

– Ja imam brojne snimljenje pesme i nastupe. Nastupao sam s našim najvećim imenima. Džej, Sinan, Šaban. Moje ime je bilo pored imena načih pevačkhi zvezda. Nemam nameru da se Stanislavu dokazujem ko sam u svom poslu. Od svoje sedamnaeste godine, kada nisam imao šta da jedem, došao sam do velike slave – dodao je Ša.

– Ja se ovde ne bih mešala, mislim da je svako od njih dvojice na svoj način uspešan – kazala je Maja.

Detaljnije u nastavku: