Home Zanimljivosti “NEĆU DA BUDEM SA NJOM”: Stanislav Krofak želi da raskine sa Majom...

“NEĆU DA BUDEM SA NJOM”: Stanislav Krofak želi da raskine sa Majom Marinković – Postavio joj ultimatum… (VIDEO)

1155
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak,

Postavio joj ultimatum…

Poznati MMA borac nakon što mu je pušten video snimak na kome je objavio provokativan razgovor sa Takijevom ćerkom, rešio je da donese sopstvenu odluku.

Sve se to dogodilo pred voditeljkom Ivanom Šopić.

Stanislav Krofak je odlučio da postavi Maji ultimatum i to nakon što su gledali video snimak gde su govorili o njegovim posetama klubovima gde se menjaju partneri za intiman odnos. Mnogi su bili iznenađeni reakcijom poznate starlete, kao i bivšeg MMA borca. Krofak je postavio ultimatim Maji i spreman je da raskine sa njom ako ovo uradi.

Ivana Šopić je zanimljivim pitanjima tokom emiisje “Gledanja snimaka” sigurno dodatno podstakla da se ova tema pokren i raščivija.

– Ja sam posetio svingeraj 5 puta u životu, kao neko što je otišao u neki klub. Unutra ne može doći bilo ko, imaš neki kodeks. Ostaviš mobilni, platiš ulaz. Imaju sobe u kojima se gledaju po*no filmovi – rekao je Stanislav.

– Ivana, naljutila sam se na njega, videla sam neku situaciju, naljutila sam se. Ja šta ću i udarim na sving. Nije loša namera, meni je zanimljivo što se on primio na to. Ljudi kada vide da on tako lično shvata, oni će namerno ići na to. Znala sam da ga to nervira, pa sam to tako namerno spominjala – rekla je Maja.

– Što se tiče ovih stvari, to su svinger klubovi i to je zastupljeno u celom svetu. Što se tiče njihovog odnosa, ne želim da se mešam – rekao je Janjuš.

– Stanislav je govorio da nikad nije postavljao ultimatume, pa sad postavlja Maji – rekao je Ša.

– Ma ja sam rekao lepo da ne želim da mi se to spominje – rekao je Stanislav.

– Mislim da je ovo neko njihovo upoznavanje, momak govori šta mu smeta i šta ne bi trebalo da radi njegova devojka – rekao je Anđelo.

– Mene ste za to napadali, ja mojoj devojci skrećem pažnju – rekao je Ša.

– On je pokrenuo priču o svingeraju, mislim da je shvatio da će ga narod pamtiti po tome. Ja sam mu skrenuo pažnju da ne radi to i ne priča. Zbog toga sam dobio da me vuče za uši, njihova veza i njihove priče su o svingeraju – rekao je Uroš.

Detaljnije pogledajte u nastavku: