Home Zanimljivosti RASKRINKANA VELIKA LAŽ: Poruka iz spoljnog sveta menja tok rijalitija – Ivan...

RASKRINKANA VELIKA LAŽ: Poruka iz spoljnog sveta menja tok rijalitija – Ivan Marinković pročitao jasno i glasno… (VIDEO)

460
0
Ivan Marinkovic,
Ivan Marinkovic,

Ivan Marinković pročitao jasno i glasno…

Bio je rođendan popularnog rijaliti takmičara, te je veliki broj pisama stigao zadrugaru. Jedno pismo i njegov sadržaj se posebno izdvojio.

Ivan Marinković šire je poznat javnosti, a učestvovao je u više rijaliti šou programa u Srbiji. U javnosti je često predstavljen i kao bivši muž pevačice Goce Tržan. Rođen je 1979. godine u Beogradu gde i živi i otac je dvoje dece.

U Beloj kući u kojoj Ivan boravi, Veliki šef organizovao proslavu Marinkovićevog rođendana, koja se dešava u “Dubiozi”. Ivan, njegova supruga Jelena Ilić Marinković i njima dragi cimeri okupili su se, kako bi proslavili Marinkovićev poseban dan. Na stolovima su se nalazile raznorazne đakonije, koje su poslali Ivanovi najmiliji, a takmičari su seli da se posluže.

Ivan je odmah krenuo da čita čestitke koje su mu stigle. Jedna je došla od Vesne Vukelić Vendi, a jedna od sestre Teodore. Ranije je Marija Malivuk izjavila da Ivan ne priča sa sestrom, što je Teodora oštro demantovala u poruci koju je poslala za rođendan svom bratu.

Teodora se istovremeno obratila i Mariji:

– Ivane, srećan ti divan dan, da si živ i zdrav, i reci Mariji Malivuk da ne laže – poručila je Teodora Ivanu putem čestitke.

Inače, Ivan Marinković je pre nekoliko dana kažnjen iznosom od milion dinara i to zbog vređanja produkcije i iznošenja lažnih informacija.

Marinković je već poznat po svojim kontroverznim postupcima u Beloj kući, ali ovaj put je prešao granicu koja je rezultirala visokom novčanom kaznom. Ovo nije prvi put da je Ivan u središtu pažnje zbog svojih postupaka, ali izgleda da je Veliki šef odlučio da ozbiljno reaguje kako bi poslao jasan signal svim učesnicima da pravila moraju biti poštovana.

Pogledajte prilog: