Home Zanimljivosti “ZAŠTO NE KAŽEŠ ISTINU”: U Belu kuću dospela cedulja iz spoljnog sveta...

“ZAŠTO NE KAŽEŠ ISTINU”: U Belu kuću dospela cedulja iz spoljnog sveta – Aneli Ahmić zanemela…

14152
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Aneli Ahmić zanemela…

Poruka koja joj je upućena ostavila je sve prisutne u šoku.

U “Eliti” je voditeljka Maša Mihailović učesnicima u emisiji “Pitanja gledalaca” čitala pitanja koja su verni fanovi rijalitija uputili učesnicima.

Voditeljka je sa papira pročitala pitanje za Aneli Ahmić, a reči koje su joj upućene izazvale su lavinu reakcija međi svima u Beloj kući.

– Zašto jednom ne kažeš istinu? Postala si smešna iznošenjem laži i tuđih rečenica, samo da bi ti bila u pravu – glasilo je pitanje, a takmičari su počeli da joj dobacuju i likiju zbog ovog pitanja.

– Ne kapiram pitanje. Ja ovde celo vreme pričam istinu. Mislim da pričam istinu i da sam ja u pravu, to je kratko i jasno – poručila je Ahmićeva.

– Nije za sve u pravu, ona ima tu crtu kao Miona da uvek bude u pravu. Kaži da si pogrešila i ne brani se u svakoj situaciji, po svaku cenu. Kad pogrešimo, pogrešili smo i nije u redu. Izviniš se, ideš dalje i onda se ne stvara generalni utisak da je uvek jedna strana kriva, a druga u pravu. Uvek se uhvatimo da branimo jednu osobu, pa neće biti. Aneli ima grešaka, Janjuš, Aneli, Ša, imamo mi svi greške i ja. Nekad pokušam da iščupam, ali ne, ne više, sad ima da pričam sve što mislim. Da li si negde pogrešila u odnodu sa Janjušem? – komentarisao je Đedović.

– Možda jer sam iznela sav prljav veš koji sam izenla na nominacijama – odgovorila je ona.

Njihovu polemiku prekinule su reklame, a ostaje da vidimo da li će Ahmićeva shvatiti da je grešila u nekim situacijama i branila se lažima, kao što gledaoci kažu.