Home Zanimljivosti DRAMA U PROGRAMU UŽIVO: Evo šta je Anđela uradila sa pismom koje...

DRAMA U PROGRAMU UŽIVO: Evo šta je Anđela uradila sa pismom koje joj je poslao otac… (VIDEO)

670
0
Anđela Šparavalo,
Anđela Šparavalo,

Evo šta je Anđela uradila sa pismom koje joj je poslao otac…

Ovaj neočekivani potez učesnice “Elite” frapirao je sve, kamere uhvatile Bojanu i nju u dvorištu.

Nakon što se Anđela Šparavalo u emisiji “Pitanja novinara” obratila svojoj porodici, rekavši da strahuje od čestitki koje će dobiti za rođendan, odazvao se njen otac. Uputio joj je pismo koje govori da je presečena svaka njena veza sa porodicom.

Anđela je sada ponovo pročitala pismo koje je dobila od svog oca, Aleksandra Šparavala, a onda je uradila nešto sasvim neočekivano.

Anđela i Bojana Pavlović izolovale su se od ostalih ukućana.

– Baš su ti ulepšali dan, majko Sveta – rekla je Bojana.

Podsetimo, pismo je glasilo ovako:

– Anđela, čuo sam jutros šta si nam poručila i da si odabrala svoj put i rešila da upropastiš svoj život. Sve vreme našeg oglašavanja je bilo da se dozoveš pameti, ali je sve bilo uzalud. Urnisala si porodicu, a naročito brata i mamu. Ja te kao otac gledam i ne mogu da verujem kakvog sam monstruma gajio 20 godina. Znaj da ti je pasoš danas dostavljen u Šimanovce, jer kad budeš izašla, najbolje bi ti bilo da odeš iz zemlje i to negde gde te ne mogu naći. Toliko si nam bola nanela da naš susret može da bude veoman koban po tebe! Ps. Nemoj da sam čuo da spominješ prezime Šparavalo koje ćeš po izlasku morati da promeniš, jer osoba koja je protiv svoje porodice ne zaslužija da nosi njeno prezime – napisao je otac Anđele Šparavalo.

Detaljnije pogledajte u videu: