Home Zanimljivosti PALO DIREKTNO SUOČAVANJE: Stanislav oči u oči sa Mionom – “Da sve...

PALO DIREKTNO SUOČAVANJE: Stanislav oči u oči sa Mionom – “Da sve čujem iz tvojih usta…”

11985
0
Miona Jovanović, Stanislav Krofak,
Miona Jovanović, Stanislav Krofak,

“Da sve čujem iz tvojih usta…”

Ona je ustala i dok je Stanislav sedeo kraj bivše odlučila da je javno potkači.

Učesnica “Elite” Maja Marinković pecnula je pred dečkom Stanislavom Krofakom, njegovu bivšu devojku Mionu Jovanović, pa je tražila od njega da uporedi koja je bolja u krevetu.

Maja je ovu temu namerno spomenula u trenutku kada je Miona prolazila pored Stanislava i nje, ali se Jovanovićka nije pecala na provokacije.

– Stanislave znam da znaš odgovor na to pitanje, ali objasni koliko sam bolja od Mione u krevetu? Nema šanse da je bolja od mene, odgovor na to pitanje znam, ali hoću da sve čujem iz tvojih usta – provocirala je Maja, ali je Miona samo prevrnula očima i otišla dalje iz dnevne sobe.

Za to vreme, Stanislav je prvo stajao kao skamenjen, pa je počeo da se smeje, te je namignuo Maji, koja je nastavila da ga pecka rečima da treba da ima više hrabrosti da glasno kaže šta je istina pred Mionom i da ne treba da ga bude sramota da priča na ovu temu, jer ima bolju pored sebe.

Podsećamo, Taki Marinković, otac Maje Marinković, dao je svoje mišljenje o ultimatumu koji je Stanislav Krofak postavio njegovoj ćerki, kad joj je zabranio da spominje njegove odlaske u svinger klubove. Poznavajući svoju mezimicu, Taki je siguran da od postavljanja uslova Maji nema ništa, ali bi voleo da njegova ćerka ipoštuje obećanje koje je dala Krofaku.

On je takođe njihovu vezu podržao od prvog dana, a takođe je najavio da šalje poklone i za novog zeta.

– Kod Maje ultimatumi ne prolaze, na to može da zaboravi. Nije u redu da mu spominje takve stvari, ako je već zamolio. Vidim da su srećni i zaljubljeni, dobijaju poklone od mene – istakao je Taki.