Home Zanimljivosti NENAD ALEKSIĆ ŠA JOJ JE SAMO SMETNJA: Uživo u programu sve priznala...

NENAD ALEKSIĆ ŠA JOJ JE SAMO SMETNJA: Uživo u programu sve priznala – Miona priželjkuje pomirenje sa Stanislavom…

321
0
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa, Stanislav Krofak,
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa, Stanislav Krofak,

Miona priželjkuje pomirenje sa Stanislavom…

Javno obelodanila šta oseća!

Miona Jovanović stigla je u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića, te je progovorila o sukobima sa Nenadom Aleksićem Ša, ali i o bivšem dečku Stanislavu Krofaku.

– Miona kako si, kako ti je prošao dan – upitao je Darko.

– Pa okej sam, bilo je tenzično. Gledala sam da pobegnem od problema – rekla je Miona.

– Zašto na današnji dan mora biti tenzije? – upitao je Darko.

– Pa eto Uroš nas je ceo dan jurio, posle su se fotografije vrtele ceo dan – rekla je Miona.

– Kakvi ste ti i Stanislav na toj fotografiji? – upitao je Darko.

– Pa nismo nešto, ja sam lepa, ali mi nismo. Ne izgledamo kao pre – rekla je Miona.

– Koliko je Ša uticao na tvoje raspoloženje danas? – upitao je Darko.

– Pa nije nešto mnogo, eto Uroš je išao za nama ceo dan i stvarao tenziju. Nenada je prvenstveno poremetila ta fotografija, ali on bi se iskulirao. Ovako smo ceo dan bežali od Uroša – rekla je Miona.

– Zbog čega te Ša terao da izjaviš da je fotografija sa Stanislavom odvratna? – upitao je Darko.

– Rekla sam da nije lepa fotografija, ali to sam rekla da ga skinem sa dnevnog reda. Nije mi lepa, ali slika kao slika je lepa. Iznervirao me – rekla je Miona.

– Da li si danas posle Nenadovog ponavljanja da je fotografja ružna, shvatila da on nema poverenje u tebe? – upitao je Darko.

– Njega nervira njegovo prisustvo i njegova pojava. Nije da mi ne veruje, jednostavno mora da se dovede u red i skapira kakav bivši momak, opet ista stvar, ta tenzija zbog bivšeg partnera. Ja sam svesna da će to biti tako naredna dva meseca, ali nervira me – rekla je Miona.

– Da li misliš da kada se završi Elita će biti sve u redu ili će opet biti tenzije neke? Opet ti spominje te šifre na telefonu, tajne četove sa drugaricama? – upitao je Darko.

– Šifru na telefonu ću imati, tajne četove sa drugaricama naravno. Nemam problem da dam telefon, ali ako bi bude često tražio, onda ne može. Milslim da će biti tenzije zbog porodice – rekla je Miona.

– Šta misliš o tome što je Stanislav izrekao da si pre dve nedelje presekla u glavi, a da si pre toga htela nešto sa njim – rekao je Darko.

– Ja znam da bi on vvoleo da je tako i da on veruje u to, ali on ne kapira da to nije tako. Meni je krivo što on nije pokušao da se pomirimo, pa da ga oduvam. Drago mi je što ima samopizdanje, ranije je pričao prošlo je devet dana, znači on je brojao dane, tako da je verovatno on očekivao. Nisam ja ta koja se njemu obratila – rekla je Miona.

– Da li je on taj koji je tebe želeo da vrati, a nije imao hrabrosti da načini prvi korak – upitao je Darko.

– Ne mislim da nije želeo da mu se obratim. Mislim da je želeo da načini prvi korak, ali nije imao hrabrosti i nikad to ne bi uradio zbog svog ega – rekla je Miona.

– Šta kažeš za se*s njega i Maje – upitao je Darko.

– Meni se ne sviđa na taj način i to da se toliko čuje i to, malo mi je degutantno. Ja nisam, ali više neću da se nabeđujem da li jesam ili nisam. Svako može da misli da je to tako – rekla je Miona.

– Danas ti je bilo vrlo neprijatno dok je Ša histerisao i rekla si mu da te ne blamira pred kolegama – rekao je Darko.

– Da je bio neki skandal, bilo bi me sramota našeg odnosa. Mogao je bar danas da ispoštuje, baš mii je bilo neprijatno jer znam ljudi. Mislim da bih se samo pokupila i otišla da sednem negde – rekla je Miona.