Home Zanimljivosti ŽALOSNO: Nenada Aleksića Ša izdala porodica – Pretužan nakon što je ugledao…

ŽALOSNO: Nenada Aleksića Ša izdala porodica – Pretužan nakon što je ugledao…

605
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Pretužan nakon što je ugledao…

Turbulentan period za nekada poznatog repera ne prestaje, a poslednji “nož u leđa” dobio je upravo od najmilijih.

Društvene mreže su preplavili snimci proslave krsne slave Đurđevdan, koju je u rijalitiju “Elita” obeležio Nenad Aleksić Ša.

Ova slava izazvala je veliku pažnju javnosti, budući da su Nenadovi roditelji propustili da mu pošalju trpezu za proslavu.

Međutim, Nenad je odlučio da iskoristi hranu koju su nedavno takmičari dobili od produkcije za slavu Velikog šefa.

Nenad Aleksić Ša je pokazao neverovatnu snalažljivost i kreativnost tako što je iskoristio resurse koji su mu bili dostupni u rijalitiju.

Umesto da bude obeshrabren zbog nedostatka tradicionalne trpeze, on je odlučio da na originalan način obeleži svoju krsnu slavu, koristeći namirnice koje su mu bile na raspolaganju.

Ova neobična situacija izazvala je različite reakcije publike koja verno prati rijaliti.

Diskusije na društvenim mrežama i forumima su bile žustre, a mnogi su izrazili simpatije prema Nenadu zbog njegove originalne proslave, dok je veliki broj ljudi postavio glasno pitanje da li je sve u redu sa Nenadovim odnosom sa ocem, i podrškom koja je uz njega dok bitiše u rijalitiju. Jedno je neosporivo, a to je da ovakav “propust” ima debeo razlog.

Mnogi su osetili čak i dozu sažaljenja prema Aleksiću, uz komentare da porodica treba da se srami jer nije uspela da ga obraduje na ovaj sveti dan.

Instagram,
Instagram,