Home Zanimljivosti “KAO DA JE MAJKU POSLALA U BANJU”: Marija Kulić žestoko udarila na...

“KAO DA JE MAJKU POSLALA U BANJU”: Marija Kulić žestoko udarila na Kačavendu – “Žena je umrla, ona ne mari…”

599
0
Milena Kacavenda, Marija Kulic,
Milena Kacavenda, Marija Kulic,

“Žena je umrla, ona ne mari…”

Pravo iz Niša osula paljbu po učesnicima “Elite”.

Bivša zadrugarka i majka takmičarke “Elite” Miljane Kulić, Marija Kulić, poznata je kao osoba koja nema dlake na jeziku.

Kulićka se sada oglasila i bez uvijanja prokomentarisala dešavanja na imanju u Šimanovcima.

– Što se tiče veze Anite i Anđela, ja sam mišljenja od prvog dana da je to inat Matoroj. Nikako mi Anita, kao devojka koja je imala, kao i sve druge, loše postupke i u rijalitiju i u spoljnom svetu, ne ide uz Anđela jer dosadašnji stavovi njegove porodice i njega samog mi ne liče da je baš ona njegov tip – počela je ona.

– Nekako mi je sve mirisalo na to da želi da se osveti Matoroj za razna pljuvanja po njemu, pogotovo za neke predmete za zadovoljavanje koje je pronašla navodno u svom stanu, posle njegovog boravka – priča Marija.

Milena Kačavenda i Miljana su imale svađu kada ju je tvoja ćerka isprozivala da posle smrti majke nosi šarene krpice.

Evo koji je Marijin komenatar na to:

– Smejala sam se s ukućanima, kažem Miljani nije umrla majka, a ona nosi tamne stvari. Kurčavendi, kako je ja zovem, umrla je mama, a ona ne mari mnogo. Ona je u žalosti, a na njoj trešti šareno i tirkizno. Kačavenda se ponaša kao da je pokojnu majku ispratila u banju ili neki lep spa-centar, a ne na večni počinak. Užasno, ljudi! – poručila je Kulićeva.