Home Zanimljivosti NIJE BILA MIONINA BABA: Evo ko je poslao pismo i uništio Nenada...

NIJE BILA MIONINA BABA: Evo ko je poslao pismo i uništio Nenada Aleksića Ša – Istina je mnogo teža…

1077
0
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,

Istina je mnogo teža…

Pismo koje je stiglo napravilo je pravu pometnju među ukućanima. Ša je bio van sebe, a evo šta je rekla Miona.

Nenad Aleksić Ša bio je dva puta u braku, prvi put sa suprugom Ivanom, sa kojom je bio godinama u skladnom braku, a koju je u rijalitiju prevario sa Tarom Simov. Nakon ovoga brak je prekinut, a drugi put oženio se sa tiktokerkom Vanjom sa kojom se ubrzo i razveo zbog kako je to on rekao njene nezainteresovanosti za brak.

Nakon ovoga, čini se da u Aleksićevom životu se nižu samo ljubavni brodolomi. Nekada je važio za jednog od poželjinijih muškaraca u rijalitiju, a sada sudeći po komentarima publike na mrežama Aleksić ima problem da održi vezu i kao da mu ni jedna jedina devojka nije dovoljno privržena.

Trenutno je u vezi sa Mionom Jovanović u rijalitiju “Elita”, ali ni tu mu izgleda ne cvetaju ruže.

Kada mu je bila slava, njegovi roditelji su poslali skromno posluženje, a Miona se na toj zabavi nije ni pojavila što joj je zamereno od strane mnogih, mada je Ša pokušao da je opravda.

Inače, sudeći po njegovom raspoloženju Ša nije zadovoljan trenutnom situacijom. Aneli se požalio oko trenutne situacije.

– Ne znam više šta da radim. Sve mi se zamera. Dosta mi je nabeđivanja. Zašto to? Izludeću. Ne znam više šta da radim da sve bude kako treba – rekao je Ša žaleći se na pismo koje je baba uputila Mioni gde je Aleksića nazvala nasilnikom.

– Da je neko drugi u pitanju reagovao bih. Ovako u pitanju je njena porodica i namam šta ja tu da pričam. Mi se lepo slažemo – podsećamo na njegovu izjavu nakon čitanja pisma.

U komentarima je ostavljen komentar:

– “Nije to njena baba pisala, već roditelji, pa postavili babu jer babi ne bi smeo niko ništa da zameri” – bio je jedan od komentara.

– “Porodica ti je rekla da si nasilnik, ukazali su ti na to, a ti kuliraš” – samo su neki od komentara.