Home Zanimljivosti RASKINULI ZBOG ĆERKE: Krofak slomljen zbog reči njegove naslednice – Doneo drastičnu...

RASKINULI ZBOG ĆERKE: Krofak slomljen zbog reči njegove naslednice – Doneo drastičnu odluku…

317
0
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak, Milan Milosevic,
Maja Marinkovic, Stanislav Krofak, Milan Milosevic,

Doneo drastičnu odluku…

Turbulentne scene u emisiji. Stanislav Krofak i Maja Marinković nisu računali na ovaj obrt u njihovoj ljubavnoj situaciji, morali su da preduzmu ozbiljne mere.

Iznenada je nastao haos u toku emisije “Pretres nedelje” sa Milanom Miloševićem. Ćerka Stanislava Krofaka poslala mu je pismo u kojem se žali na njegovu sadašnju devojku Maju Marinković.

Njena reakcija izazvana je navodinim rečima Marinkovićeve koje su upućene njenoj majci. U svom emotivnom pismu se žali ocu Stanislavu da njegova nova devojka nju ne poštuje jer ne poštuje ni njenu majku koju stalno proziva.

Maja je naravno negirala da je ikada prozvala Krofakovu bivšu i da ima veze sa ovim.

– Malo me poremetila ta čestitka danas, žao mi je što sam neke stvari napravio, pogotovo zbog ćerke neću raditi neke stvari. Meni je ona sve na svetu i na prvom mestu – rekao je Stanislav.

Stanislav smatra da Maja nije ništa kriva i da je problem njihova svakodnevna komunikacija u kojoj se moraju povremeno provući stvari iz svakodnevnog života.

– Maja ništa nije tu kriva, ja zaboravim na kamere, ne mogu glumiti nešto. Bolje da prekinemo to ova dva meseca, ja razmišljam šta je moju ćerku snašlo. U stanju sam da se žrtvujem ta dva meseca zbog moje ćerke – rekao je Stanislav insistirajući da privremeno raskinu, to jeste da naprave pauzu dok su u rijalitiju jer mu je ćerka na prvom mestu i on ne želi da bude povređena.

Maja je sa druge strane branila Stanislava ističući da je njen otac Taki podržao samo njega kao njenog dečka i još jednu njenu vezu ranije.

Ipak Stanislav je doneo odluku da on i Maja pauziraju do kraja rijalitija.

– Ja imam 36 godina i ja biram sa kim ću biti i tako će biti ubuduće, meni se oni ne mogu mešati u vezu. Ja ne mislim da je meni Maja greška i s njom ću biti. Maja ako želi da me sačeka mi ćemo nastaviti, ali je meni ćerka na prvom mestu – rekao je Stanislav.

Da li će Krofak i Maja uspeti da se drže ovog privremenog plana? Ostaje da vidimo.