Home Zanimljivosti REČI ANELINE MAJKE DUGO ĆE SE PAMTITI: Ahmićeva britkim jezikom udarila na...

REČI ANELINE MAJKE DUGO ĆE SE PAMTITI: Ahmićeva britkim jezikom udarila na veridbu Janjuša i njene ćerke…

4178
0
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,

Ahmićeva britkim jezikom udarila na veridbu Janjuša i njene ćerke…

Velika stvar desila se na imanju, i to tokom emitovanja “Elite” uživo.

Tokom nove emisije u rijali šou programu “Elita”, Marko Janjušević Janjuš napravio je presedan, te je nakratko prekinuo program kako bi zaprosio svoju partnerku Aneli Ahmić i stavio joj prsten na ruku.

Naime, bivši košarkaš je dobio skriveni poklon od svoje podrške.

On je zatim doneo odluku da ga uruči Ahmićevoj i veri je pred kamerama, što je izazvalo veliku pažnju javnosti, ali i emocije kod njihovih zajedničkih fanova.

Aneli je zbog toga briznula u plač, a Janjuš je odlučio da neposredno nakon toga iskoristi prsten koji je dobio od podrške i zaprosi Ahmićevu.

Pink.rs je stupio u kontakt sa Anelinom majkom, kako bi se iskristalisalo šta ona misli o ćerkinoj veridbi.

Ona je rekla sledeće:

– Šokirana sam. Čudno se sve to desilo. Provo je stiglo pismo, a onda je on to uradio. Videćemo da li će se držati toga da neće biti svađe. Moramo se uveriti dobro u to mi kao njena porodica. Ja u izvinjenja ne verujem. Može se desiti i to, ali neka prođe deset, dvadeset dana. Imam svoj stav jer su se strašne stvari desile. Želela sam da budem uljudna kada je o pismu reč. Ne biram nikome sreću, pa tako neću ni Aneli stajati na putu, ako smatra da je svoju pronašla – bila je kratka Jasmina.

Kako će se dalje situacija između dvoje ljubavnika odvijati, ostaje nam samo da ispratimo na kanalu ružičaste televizije.