Home Zanimljivosti ANELI AHMIĆ MOLI ZA POMOĆ: Janjuševo stanje je potpuno slomilo – “Bitno...

ANELI AHMIĆ MOLI ZA POMOĆ: Janjuševo stanje je potpuno slomilo – “Bitno mi je da izađem…” (VIDEO)

8496
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

“Bitno mi je da izađem…”

Aneli na sve načine pokušava da mu pomogme, pa se sada zato i obratila drvetu.

Aneli Ahmić stigla je u Rajski vrt kod Drveta mudrosti kako bi potražila od njega neki izduvni ventil za Janjuša koji je u jako teškom razdoblju i stalnim promenama raspoloženja.

Kroz suze je progovorila da je i njoj jako teško i da ne može da izdrži pritisak, pa je počela da moli drvo za pomoć.

– Zdravo Aneli zašto si neraspoložena? – pitalo je drvo

– Tužna sam zato što Janjuš ima promene u raspoloženju, ja ne znam šta da radim i kako da izdržim. Ceo dan je nervozan šta god da napravim, kad me Uroš zagrlio on me napao šta se grliš. Danas kad smo bili na debati rekao mi je šta imaš pričati sa ljudima, baš ima neka nagla raspoloženja ja ne znam kako da se ponašam. Bili smo dobro na početku on je upao u neka svoja razmišljanja. Strah me je bilo pitati ga da idemo kod drveta, pa sam ja došla sama. Govorio je da mu treba izduvni ventil pa sam te došla zamoliti da nas pošalješ na rajsko ostrvo dan ili dva da se napijemo i izduvamo malo, ja ću to sve izdržati, treba nam samo jedan dan da se odmorimo i da večeramo. Ja ne znam više šta da radim, da li mi je gore ovako ili onako, sve prelazi na mene, ne odgovara mi njegova energija, ja ne znam šta sada da radim na žurci. Da govorim da mi je dobro a jako mi je teško – rekla je Aneli.

– Zbog čega dolazi ta njegova nervoza? – pitalo je drvo.

– Svako ga nervira u kući, kaže da ne može da izdrži, i meni je teško ali pokušavam da se sklonim, bitno mi je da izađem normalna odavde – dodala je Aneli.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: