Home Zanimljivosti NIJE SVESNA ŠTA SE DEŠAVA: Hitno se oglasila Mionina porodica – Glavni...

NIJE SVESNA ŠTA SE DEŠAVA: Hitno se oglasila Mionina porodica – Glavni krivac Nenad Aleksić Ša…

885
0
Miona Jovanović,
Miona Jovanović,

Glavni krivac Nenad Aleksić Ša…

Oni su još jednom pokazali veliku podršku koju pružaju Mioni.

Sada su se obratili i svima putem mreža.

Porodica Mione Jovanović nedavno je pevačici u Zadrugu poslala pismo, a tom prilikom još jednom su jasno izrazili svoj stav da ne podržavaju vezu Mione i Nenada Aleksića Ša.

Nakon što je Mionina baka u svom pismu navela kako Ša vrši nasilje nad njenom unukom, reper je pretio da će tužiti porodicu Jovanović.

Oni su nakon toga, reklo bi se dobijali preteće poruke.

Naime, Mionina porodica oglasila se putem Instagrama gde su najavili tužbu protiv onih koji nad njima vrše sajber nasilje.

– Poštovani dobronamerni pratioci, želeli bismo da vam se zahvalimo što podržavate Mionu i svakog dana nam šaljete stotine predivnih poruka podrške. S obzirom na veliki broj poruka nismo u mogućnosti da na sve odgovorimo, ali vam se ovim putem izuzetno zahvaljujemo – napisali su oni, pa nastavili:

Instagram,
Instagram,

– Nažalost, osim dobronamernih poruka i javnih komentara, imamo prilike da naiđemo i na veliki broj komentara i poruka uvredljivo i neistinitog sadržaja. Ovim putem bismo vas zamolili da povedete računa o javnom komentarisanju drugih i skrenuti pažnju da je digitalno nasilje takođe krivično delo za koje možete odgovarati pred sudom. Veliki pozdrav svima od Mionine podrške i još jednom se zahvaljujemo na komentarima podrške, kao i na konstruktivnim kritikama – završili su oni.